Det nære sundhedsvæsen

Flere nyheder

Nyheder om Det nære sundhedsvæsen

1-10 af 111 resultater
 • Nyhed

  Det nære sundhedsvæsen på den kommunale dagsorden

  Til at understøtte udviklingen af det nære sundhedsvæsen har KL lanceret en ny special uddannelse til sygeplejersker, der kan være med til at løfte medarbejdernes kompetencer og sætte fokus på kvalitetsudvikling og forankring af ny viden i kommunerne. Kom og høre mere på KL's Ældrekonference, hvor vi kommer omkring den nye uddannelse i borgernær sygepleje.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Sundhedsvæsenet overlever ikke endnu en regeringsperiode uden handling

  Sundhedsområdet har fyldt foruroligende lidt i valgkampen. Det må for alt i verden ikke blive kendetegnende for den valgperiode, vi nu går ind i. For vi har brug for at fremtidssikre vores sundhedsvæsen – og hellere i dag end i morgen, skriver KL's formand og næstformand i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  En bunden opgave at styrke det nære sundhedsvæsen

  En udbygning af det nære sundhedsvæsen er helt afgørende for, at vi kan løse fremtidens opgaver, når der kommer flere ældre og kronikere. KL forholder sig ikke til organiseringen af sundhedsvæsnet, men hilser takterne om det nære sundhedsvæsen velkommen i den nye reform.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Der skal investeres i udbygning af det nære sundhedsvæsen

  Styrkelse af det nære sundhedsvæsen er en afgørende forudsætning for fremtidens velfærd. Regeringens udspil til en sundhedsreform peger i den rigtige retning. Men finansieringen skal følge med.

  Læs mere
 • Nyhed

  Specialuddannelse i borgernær sygepleje

  KL har i samarbejde med Professionshøjskolerne og Sundhedsstyrelsen iværksat en specialuddannelse i borgernær sygepleje.

  Læs mere
 • Nyhed

  100 kommunale sygeplejersker klar til ny specialuddannelse i borgernær sygepleje

  Ny specialuddannelse i borgernær sygepleje skal løfte sygeplejerskernes kompetencer i det nære sundhedsvæsen. Hør KL's Michael Ziegler og Jette Skive samt sundhedsdirektør i Silkeborg Kommune Anders Kjærulf fortælle om uddannelsen her.

  Læs mere
 • Nyhed

  Organisationer kalder til debat om sundhed

  Lægeforeningen, Dansk Sygeplejeråd, FOA, Danske Patienter, KL og Danske Regioner inviterer til stort debatmøde om sundhedsområdet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Spændende takter i regeringens kommende sundhedsreform

  ”Sundhedsfællesskaber omkring akutsygehusene som ramme for at styrke det nære sundhedsvæsen er en spændende ide, som vi ser frem til at drøfte nærmere med regeringen. Det giver god mening at bygge videre på det lokale samarbejde.”

  Læs mere
 • Inspiration

  Det nære sundhedsvæsen

  En markant styrkelse af det nære sundhedsvæsen er en afgørende forudsætning for fremtidens velfærd og det næste naturlige skridt.

  Læs mere
 • Nyhed

  Debatindlæg: Vågn nu op! Det nære sundhedsvæsen er allerede en realitet i kommuner og almen praksis

  Det nære sundhedsvæsen er allerede en realitet. Men kommunerne har brug for klare og gennemskuelige rammer, så der er fast grund at planlægge ud fra.

  Læs mere