Sundhed og ældre Ældreområdet

Ældre- og Sundhedskonference 2023

KL afholder Ældre- og Sundhedskonference torsdag den 12. oktober 2023 på Comwell Kolding.

Ældre- og Sundhedskonference 2023

Kommunerne står i et krydspres mellem en demografisk stigning af ældre og kronisk syge, en begrænset arbejdsstyrke, svære rekrutteringsvilkår og en ny regering, der har varslet mindre bureaukrati, øget frit valg og mere frisættelse. Hvordan skal vores fælles fremtid på ældre- og sundhedsområdet se ud? Og hvilken udvikling kræver det?

På KL’s Ældre- og sundhedskonference sætter vi i år fokus på styring og faglig udvikling.

Ældre- og sundhedsområdet er under forandring, men hvordan skal det udvikle sig, og hvilke elementer skal vi have for øje, når vi udvikler? Hvilke benspænd oplever kommunerne og hvilke løsninger findes der?

Kom og hør de spændende oplæg og deltag selv i debatten på KL’s Ældre- og sundhedskonference d. 12. oktober 2023 i rammerne af Comwell Kolding.

KL’s ældre- og sundhedskonference henvender sig primært til direktører, chefer, ledere, konsulenter og fagfolk fra kommunerne samt udvalgspolitikere fra kommunerne, ældre- og sundhedsordfører, medlemmer af ældrerådene, samarbejdspartnere i regionerne samt private aktører og interesseorganisationer.

Få direkte besked når vi åbner for deltagertilmeldingen

Vil du have besked direkte i din indbakke når vi åbner for deltagertilmeldingen? Så skriv dig op på vores liste, så sender vi dig mere information, så snart vi ved mere

 

Vil du være udstiller?

Også i år vil det være muligt at købe en stand på konferencen. Vil du vide mere om KL's muligheder for at blive udstiller, så skriv dig op på vores nyhedsbrev, hvor vi 4-6 gange årligt informerer om, hvor du kan købe en stand, og hvornår det er muligt.

×

Log ind