20. juni 2019

Konference: Selvmordsforebyggelse på tværs

Nationalt Partnerskab for Selvmordsforebyggelse inviterer til konference om selvmordsforebyggelse på tværs d. 4. november 2019. Konferencen er målrettet medarbejdere i både kommuner og regioner, som møder selvmordstruede borgere/patienter. Konferencen er gratis.

På konferencen får du:

  • Viden om og bidrager til at sætte fokus på selvmordsforebyggelse på en ny måde. 
  • Inspiration fra og indblik i ny forskningsbaseret viden om tværgående samarbejde. 
  • Adgang til et kollegialt rum, hvor der er plads til både ufærdige tanker og helstøbte idéer.
  • Mulighed for at dele dine erfaringer med at arbejde med selvmordsforebyggelse på tværs af sektorer.
  • Chance for at bidrage til en opsamling eller et idékatalog, som kan sendes til beslutningstagerne på området.

Selvmordsforebyggelse på Tværs er en national konference arrangeret af Nationalt Partnerskab for Selvmordsforebyggelse under Sundhedsstyrelsen.

Formål

Formålet med konferencen er at sætte fokus på, hvordan vi samarbejder om selvmordsforebyggelse på tværs af kommune og region. Hvilke typiske benspænd møder vi? Hvordan sætter vi det selvmordstruede menneske i centrum? Hvordan forebygger vi selvmord sammen? I det hele taget - hvem gør hvad, hvordan, hvornår og hvorfor?

Hvem kan deltage?

Medarbejdere fra kommuner med borgerkontakt fra både myndighed og drift fx misbrugscenter, jobcenter, fagcentre mv. samt medarbejdere fra de 5 regionale selvmordsforebyggende centre. 

Der er 300 pladser som tildeles efter ”først-til-mølle”-princippet. Målgruppen er primært medarbejdere fra kommunerne samt medarbejdere fra de 5 regionale selvmordsforebyggende centrer. Derudover er der plads til et mindre antal deltagere fra NGO’er indenfor det selvmordsforebyggende felt. 

Tilmeldingsprocedure

Der er åbnet for tilmelding. Tilmelding er bindende. 

Gå ind på kursusportalen.regionh.dk og søg på Selvmordsforebyggelse på Tværs. Her kan du få adgang til konferenceinfo, program mv. Efterfølgende modtager du en mail med din adgangskode, som du skal benytte, når du vil logge dig på kursusportalen. Har du allerede en profil i kursusportalen, kan du blot tilmelde dig.

Hvis du efter tilmeldingsfristen som er d. 1. oktober 2019, bliver forhindret i at deltage, er det vigtigt at du afmelder dig via mail til enten Charlotte Jensen eller Titia Lahoz (se kontaktoplysninger nedenfor). Ved manglende framelding vil du blive opkrævet et gebyr på 350 kr. 

Besked om tildeling af plads ved konferencen bliver sendt til din e-mailadresse. 

Praktisk

Deltagelse er gratis.
Konferencen afholdes i Odin Havnepark i Odense. Der er gratis parkering og nem adgang fra Odense Banegård. Der er fuld forplejning hele dagen.

Kontakt

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Charlotte Jensen 
38641510
charlotte.jensen.14@regionh.dk

Spørgsmål vedr. indhold:
Titia Lahoz
38641802
titia.lahoz@regionh.dk 

eller

Anna Gillett
41311110
angi@kl.dk