Fælles Faglige Begreber

Vedligehold og drift af begrebskataloger

Første version af Fælles Faglige Begrebers begrebskataloger over funktionsevne og sociale indsatser blev offentliggjort i december 2018. Når medarbejdere fra myndighed og udfører skal bringe begreberne i anvendelse, kan der opstå ønsker til ændringer eller tilføjelser i katalogerne. FFB har lavet en skabelon til formålet.

 Benyt indstillingsskabelonen, hvis din kommune har ændringsforslag

Med den praktiske og tekniske test i 2019 og implementering af projektets fælleskommunale og klassificerede begrebskataloger over funktionsevne og sociale indsatser fra 2020, kan der rejse sig behov for håndtering af eksempelvis udfordringer ved forståelsen af begreberne, mangler i katalogerne eller ønsker til tilretning.

Til formålet har Fælles Faglige Begreber udarbejdet en indstillingsskabelon, som du kan hente her på denne side.

Den udfyldte skabelon sendes til begreber@kl.dk. 

  • DOCX

    FFB Indstillingsskabelon til vedligehold og drift af begrebskataloger.docx

Projektet efterstræber at lave to årlige opdateringer med baggrund i de kommunale tilbagemeldinger. Omfanget af indkommende indstillinger og den videre behandling afgør, om de kommer med i den næstkommende versionering af det pågældende begrebskatalog, eller om de udskydes til en senere release.

Bemærk: Deadline for kommunale tilbagemeldinger før første planlagte release er 1. juni 2019. Eventuelle ændringer eller tilføjelser offentliggøres på FFB's hjemmeside og releases på projektets klassifikationsservice.