Klima DK2020

Oversigt over kommunernes klimaindsatser

I KL vil vi gerne være med til at facilitere vidensdeling og fremhæve det store stykke arbejde der udføres i kommunerne. På denne side kan du få indblik i nogle af de DK2020-godkendte klimahandleplaners væsentligste indsatser, se eksempler på de største CO2-reduktioner og få adgang til de godkendte klimahandleplaner.

Kommunerne der tilsluttede sig den første bølge af DK2020, et ved at afslutte planlægningsarbejdet og få godkendt deres DK2020-klimaplaner af kommunalbestyrelserne og blåstemplet planerne af C40 og CONCITO. I KL vil vi gerne være med til at facilitere vidensdeling og sætte fokus på kommunernes ambitiøse klimaindsatser og de virkemidler og processer, der anvendes i forbindelse med at indfri målsætningerne for DK2020.  

 

Derfor har vi i KL, i samarbejde med flere af de kommuner, der har fået godkendt deres klimahandleplaner, lavet et oversigtsark, der giver indblik i de enkelte kommuners konkrete indsatser, virkemidler og reduktioner. Oversigtsarket skraber dog kun overfladen i forhold til kommunernes store arbejde med den grønne omstilling. Derfor kan man også tilgå alle de medvirkende kommuners klimahandleplaner i boksen under oversigtsdokumentet. Målsætningen er at opdatere oversigtsarket i takt med, at flere kommuner får godkendt deres klimaplaner.

 

Download oversigtsdokument   

 

  • PDF

    DK2020 klimahandleplaner - godkendt - 03-08-21 .pdf

 

Herunder kan du downloade kommunernes godkendte klimaplaner

 

 

 

 

Vil du være med?

 

Hvad enten du har spørgsmål, kommentarer, eller noget du vil dele med KL eller kommunerne, kan du sende en mail til empn@kl.dk

 

Du kan læse mere om DK2020, den geografiske organisering og KKR-kontaktpersoner samt frivillige indsatser på denne side.

×

Log ind