Integration

Flere nyheder

1-10 af 80 resultater
 • Nyhed

  Programmet til "Temadag om arbejdet med ghettokriterierne" er nu klar!

  Tirsdag den 21. januar kan du på denne temadag bl.a. høre om en række konkrete cases med arbejdet med ghettokriterierne og få en masse inspiration med hjem. Nu er programmet på plads og HUSK - der er stadig åbent for tilmeldingen!

  Læs mere
 • Nyhed

  Tilmeldingen til "Temadag om arbejdet med ghettokriterierne" er nu åben!

  KL og BL inviterer relevante medarbejdere og ledere fra kommuner og boligorganisationer til en fælles temadag om deres arbejde med ghettokriterierne. Skal du med?

  Læs mere
 • Nyhed

  Tre nye dialogfora om repatriering, sikkerhedsstillelse og flygtningeboliger

  KL har oprettet tre nye dialogfora på platformen Yammer.com. De tre dialogfora er for kommunale ledere og medarbejdere, som ønsker at vidensdele med andre kommuner om god praksis, lovgivning, arbejdsgange m.v.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fokuser på resultater – ikke proceskrav

  Dobbelt så mange nytilkomne flygtninge er i beskæftigelse i dag end for blot tre år siden. Selvom det går bedre end nogensinde med at få flygtninge i job, kritiseres kommunerne i Berlingske for ikke at leve op til proceskrav.

  Læs mere
 • Nyhed

  Veloverstået temadag i Aarhus om flygtninge og indvandrere med psykiske udfordringer

  I sidste uge blev der afholdt en meget spændende temadag i Aarhus med undervisning ved nogle af landets førende eksperter. KL gentager succesen, så nåede du ikke med i Aarhus, er der stadigvæk mulighed for at deltage i Herlev den 21. oktober

  Læs mere
 • Nyhed

  Integrationstræf 19: Tak for i år!

  Efter en vellykket dag i integrationens tegn tirsdag den 10. september takker vi for dette års Integrationstræf. Her kan du finde program, endelige deltagerliste og slides fra dagen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Temadage om flygtninge og indvandrere med psykiske udfordringer

  KL inviterer til temadage, som bidrager med viden om, forståelse for og håndtering af flygtninge og indvandrere med psykiske udfordringer. Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

  Læs mere
 • Nyhed

  Virtual reality skal styrke beskæftigelsesindsatsen for flygtninge og indvandrere

  Nu kan alle kommuner få adgang til fem helt nye virtual reality film, som introducerer flygtninge og indvandrere til arbejdsmarkedet i Danmark.

  Læs mere
 • Nyhed

  Nu kan du tilmelde dig Integrationstræf 19

  Se programmet og tilmeld dig Integrationstræf 19 – Fremtidens integrationsindsats, som afholdes tirsdag den 10. september i Odense.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL udbyder ekstra lovkursus på integrationsområdet den 28 august 2019 - Tilmeld dig her

  På kurset kan du blive opdateret på de nyeste lovændringer på integrationsområdet - eller få et generelt brush-up på lovgivningen om integration, repatriering og danskuddannelse.

  Læs mere