Kommunale opgaver

Flere nyheder

1-10 af 1995 resultater
 • Pressemeddelelse

  FGU får bestyrelsesforening

  De nye FGU-institutioner har netop etableret deres egen forening, FGU Danmark, som skal varetage deres fælles interesser. Borgmester Henrik Hvidesten bliver første formand.

  Læs mere
 • Nyhed

  Børne - og undervisningsministeren gæster KL’s Folkeskolekonference

  Den nye børne- og undervisningsminister, Pernille Rosenkrantz-Theil, kommer og giver sit perspektiv på folkeskoleområdet på årets Folkeskolekonference.

  Læs mere
 • Nyhed

  Klimaændringer kalder på klimatilpasning

  KL giver startskuddet til en debat om, hvordan kommunerne kan bidrage til, at vi får sat mere gang i klimatilpasningen. Nye i programmet er 3 tekniske direktører, der slutter paneldebatten på klimakonferencen den 5. september 2019. Tilmeldingen lukker snart.

  Læs mere
 • Nyhed

  Udviklingsdage om sammenhængende overgange fra dagtilbud til skole

  Tilmeld dig KL’s udviklingsdag den 12. november (Kolding) og den 14. november (Roskilde), hvor du vil få ny viden om, hvad der skal til for at skabe sammenhængende overgange fra dagtilbud til skolen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Grundkursus i folkeoplysning med fokus på den kommunale praksis

  KL's kommende grundkursus i folkeoplysning i Odense d. 28. – 29. november 2019 vil have et større fokus på kommunernes forvaltning af folkeoplysningsloven i forhold til tidligere grundkurser. Det omfatter inddragelse af kommunale cases og et kommunalt indlæg om forvaltningen af loven.

  Læs mere
 • Nyhed

  Her kan du møde KL på Kulturmødet

  Igen i år kan du møde KL på Kulturmødet på Mors, der foregår fra den 22. til 24. august under overskriften "Culture Matters".

  Læs mere
 • Nyhed

  Konference: Frivillighed 2019 - du kan stadig nå at tilmelde dig!

  Socialstyrelsen, Center for Frivilligt Socialt Arbejde, KL og COK inviterer til national frivillighedskonference den 23. september 2019.

  Læs mere
 • Nyhed

  Hør Integrationsminister Mattias Tesfaye på Integrationstræf 19

  Deltagerne har mulighed høre den nye integrationsminister Mattias Tesfaye, når Integrationstræf 19 løber af stablen den 10. september.

  Læs mere
 • Nyhed

  Spændende og lærerig temadag om flygtninge og indvandrere med psykiske udfordringer

  KL inviterer til temadag, som bidrager med viden om, forståelse for og håndtering af flygtninge og indvandrere med psykiske udfordringer.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Socialområdet har brug for penge og løsere tøjler

  Flere og flere borgere har behov for en social indsats. Desværre har et uforholdsmæssigt negativt fokus på fejl medført strammere styring af området. Det sikrer ikke mere kvalitet, men presser kommunale budgetter mere, skriver Jacob Bundsgaard og Martin Damm i et debatindlæg.

  Læs mere