Kommunale opgaver

Flere nyheder

1-10 af 2030 resultater
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Julekort fra KL til Sidsel Vinge

  Debatten om situationen i sundhedsvæsnet kræver en mere nuanceret fortolkning. Derfor har KL forfattet dette julekort som reaktion på et debatindlæg i Kommunal Sundhed.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sådan sikrer du, at den rette patient får den rette medicin på det rette tidspunkt

  Styrelsen for Patientsikkerhed har udarbejdet en ny pjece, der skal understøtte håndteringen af medicin i det kommunale sundhedsvæsen. Her beskrives det trin for trin, hvordan man sikre, at medicinhåndteringen udføres korrekt.

  Læs mere
 • Nyhed

  Høringssvar til Bekendtgørelse om vurdering af boringsnære beskyttelsesområder og indberetning 2019

  KL har d. 5. november 2019 afgivet hørringsvar på bekendtgørelsen om kommunernes indberetning af vurderinger og indsatser relateret til brug af pesticider i boringsnære beskyttelsesområder

  Læs mere
 • Nyhed

  Programmet til "Temadag om arbejdet med ghettokriterierne" er nu klar!

  Tirsdag den 21. januar kan du på denne temadag bl.a. høre om en række konkrete cases med arbejdet med ghettokriterierne og få en masse inspiration med hjem. Nu er programmet på plads og HUSK - der er stadig åbent for tilmeldingen!

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Vi er nødt til at se på omfanget af de omfattende tilsyn i ældreplejen

  Forsøg har vist, at det er svært at finde meningsløse dokumentationskrav i ældreplejen. Se på omfanget af tilsyn på ældreområdet, skriver Jette Skive i et debatindlæg på Altinget.dk.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Erhvervsfremmeindsatsen skal have ro –næste skridt er bedre sammenhæng

  Det nye erhvervsfremmesystem er kommet rigtig godt fra start og nyder bred opbakning. Det næste skridt for erhvervsfremmesystemet skal derfor ikke være baglæns, men forlæns, skriver KL og FH i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Administrativ information

  Kommunerne viser vejen - Genbesøg løsningerne fra KL’s Handicap- og Psykiatrikonference 2019

  Kommuner, regioner og civilsamfundet udvikler konstant nye løsninger, for bedre at imødekomme borgernes behov på handicap- og psykiatriområdet. Nedenfor kan du læse mere om 23 konkrete eksempler, som alle blev præsenteret på årets Handicap- og Psykiatrikonference den 20. november 2019.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL’s Konference om Udsatte Børn og unge d. 17. marts 2020 – nu åben for tilmelding!

  KL’s Konference om Udsatte Børn og Unge har nu åbent for tilmelding. Igen i år afholdes den Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.

  Læs mere
 • Nyhed

  Vederlag vedr. fremstilling og distribution af lydaviser i 2019

  Laver din kommune eller institution lydaviser? Så husk at I senest 31. januar 2020 skal betale vederlag for de lydaviser, I har fremstillet og di-stribueret i 2019.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ryk fremad i arbejdet med klimatilpasning i planlægningen

  Den 24. og 25. marts 2020 inviterer KL til Worklab med to dages intensivt arbejde med klimatilpasning i kommuneplan og/eller lokalplan.

  Læs mere