Kommunale opgaver

Flere nyheder

1-10 af 1894 resultater
 • Nyhed

  Sidste chance for tilmelding til Beskæftigelsestræf 19!

  Årets Beskæftigelsestræf finder sted på tirsdag den 26. februar 2019, så det er sidste udkald for at nå at tilmelde sig. Karen Hækkerup, der netop er blevet formand for Den Sociale Investeringsfond, er sidste store navne tilføjet til et allerede spændende og højaktuelt program.

  Læs mere
 • Nyhed

  Klimatilpasning og planområdet - Fælles netværksmøde

  Blå/grønne klimaløsninger, grundvand og planlægning i kommunerne - Hvordan håndteres klimatilpasning i kommunal og lokal planlægning?

  Læs mere
 • Nyhed

  Skærmbesøg kan give kommunerne økonomisk råderum

  Halvdelen af kommunerne er i gang med at implementere skærmbesøg i den kommunale praksis. En ny rapport fra PA Consulting tyder på, at yderligere implementering af skærmbesøg kan frigive knap 300 millioner kroner over fem år.

  Læs mere
 • Nyhed

  Rapport om sammenhængende borgerforløb for udsatte børn og unge

  Projektet "Sammenhængende Borgerforløb" viser, at man kan tage et komplekst område som udsatte børn og unge, identificere behovene for datadeling og muliggøre datadelingen i praksis ved at tage udgangspunkt i rammearkitekturen. På den måde tilgodeser man et fælles behov blandt børn, forældre og fagpersoner for bedre at kunne dele information, og hermed skabe it-understøttet sammenhængende indsats på tværs af alle involverede personer og instanser.

  Læs mere
 • Nyhed

  Nyt projekt: Kan virtual reality styrke elevernes naturfaglige interesse?

  Kan virtual reality bruges til at understøtte den naturvidenskabelige interesse og nysgerrighed hos elever? Dette spørgsmål er udgangspunktet for et nyt projekt, KL har sat i gang.

  Læs mere
 • Nyhed

  Henrik Brandt bliver moderator på KL´s Kultur- og fritidskonference i Vejle d. 15.-16. maj 2019

  KL’s Kultur- og fritidskonference har i år FN’s verdensmål som overordnet tema. Konferencen stiller spørgsmålet: Hvilken rolle kan kultur- og fritidsområdet spille for at fremme økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed?

  Læs mere
 • Nyhed

  Svagt stigende kommunale sagsbehandlingstider

  Nye tal for kommunernes sagsbehandlingstider på bygge- og miljøområdet viser, at kommunerne overholder aftalte servicemål for miljøgodkendelser og går en smule over for byggesager.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Frit valg til genoptræning med et klik

  Ny hjemmeside viser vej til den behandler, som kan tilbyde hurtig genoptræning. Dermed får patienter mulighed for at gøre brug af den patientrettighed, som folketinget har vedtaget om frit valg til genoptræning efter udskrivning fra sygehuset.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL's dagtilbudskonference sætter fokus på kvalitetsudvikling og evalueringskultur

  På KL's dagtilbudskonference den 29. maj kan du høre Danmarks Evalueringsinstitut stille skarpt på, hvordan man gennem ledelsesdialoger med kvalitetsdata kan udvikle kvaliteten i dagtilbud.

  Læs mere
 • Nyhed

  Datadrevet ledelse: I krydsfeltet mellem politiske mål og tekniske muligheder

  Data er blevet et ledelsesmæssigt anliggende og kommunale ledere skal i højere grad træffe beslutninger på baggrund af data. Det stiller nye krav, og derfor udbyder KL kurset "God ledelse med data".

  Læs mere