Erhvervsudvikling Coronavirus/Covid-19

Information til kommunerne på erhvervsområdet

På denne side kan du læse om, hvordan du bedst holder dig opdateret om informationer på erhvervsområdet.

Information fra Erhvervsstyrelsen

Erhvervsministeriet har nedsat et beredskab til at håndtere situationen, der også skal sikre kommunikation af de mange nye initiativer og hjælpepakker til virksomhederne.

KL opfordrer derfor kommunerne til at holde sig opdateret med kommunikationen fra Erhvervsstyrelsen, så alle kommuner kan give den bedst mulige vejledning til virksomheder i den aktuelle situation.

Kontakt med Erhvervshusene

Erhvervsministeriet og KL er i tæt dialog med de seks tværkommunale Erhvervshuse om situationen.

Erhvervshuse er blevet bedt af Erhvervsstyrelsen om at deltage i vejledning af virksomhederne om mulighederne i de nye støtteordninger til erhvervslivet. Også medarbejdere i den lokale erhvervsservice kan henvise lokale virksomheder med spørgsmål relateret til Corona-situationen til Erhvervshusene eller www.virksomhedsguiden.dk, hvor der findes relevant og opdateret information samt oplysninger om den nye Corona-hotline for virksomheder.

KL opfordrer til, at kommunale erhvervschefer løbende har kontakt med Erhvervshuset for at sikre at initiativer er tæt koordinerede.

Hold dig opdateret på Virksomhedsguiden.dk

KL har oplyst kommunerne om, at alle nye tiltag og information til virksomhederne om coronavirus/covid-19 kan findes på www.virksomhedsguiden.dk som løbende opdateres.