Uddannelses- og erhvervsvejledning EUK arrangementer

Træningskursus: Med kroppen som øre

På EUKs træningskursus ”Med kroppen som øre”, inviteres du til at arbejde målrettet med relationskompetencer og skærpelse af de unges nysgerrighed, gennem bevidst brug af kroppen.

Tid og sted

 8. december 2022 kl. 10.00 – 14.00

Phønix,
Schacksgade 39,
5000 Odense C

Pris:

950,- kr ex. moms

Om

En af uddannelsesvejlederens kerneopgaver er at lytte til de unge, men hvad ville der ske, hvis uddannelsesvejlederen ikke blot lyttede med to ører, men med hele kroppen?

Vi påvirker og påvirkes konstant via vores sanser, udenom vores kognitive bevidsthed, og vi regulerer og tilpasser os kontinuerligt de sanseinput, vi får. Din krop og dine sanser er konstant i spil og har en aktiv rolle i alt, hvad du tænker og gør - også i samtaler med unge.

På EUKs træningskursus ”Med kroppen som øre”, inviteres du til at arbejde målrettet med relationskompetencer og skærpelse af de unges nysgerrighed, gennem bevidst brug af kroppen.

kursusholder er Sofie Kempf fra Core Energy. Spydspids i Danmark inden for Embodied Leadership træning.

På kurset trænes dit kropslige lederskab:

  • Oplevelsen af og bevidsthed om hvordan forskellige indre tilstande påvirker relationen
  • Træning af enkle konkrete kropslige greb, der kan regulere din indre tilstand, så kvaliteten af relationen styrkes, samtidig med at du bruger dig selv mere bæredygtigt
  • Nysgerrighed ift. hvordan kan du bruge dig selv, på måder der inviterer den unge til at være nysgerrig

Forvent at gå fra kurset med enkle konkrete greb, der på en gang styrker kvaliteten af dit relationsarbejde og din mentale sundhed. Greb du kan anvende og træne i løbet af arbejdsdagen.

Vær forberedt på at skulle op at stå og bevæge dig rundt på gulvet, når vi arbejder med hvad KROP er for en størrelse i relationer.

For at styrke din læring i praksis, skal du endvidere forvente at få tildelt en makker, som du erfaringsdeler med 10 minutter, en gang om ugen i 4 uger efter afholdt workshop. Erfaringerne med dette er gode, men deltagelse i makkerordningen er et frivilligt tilbud.

Medbring din nysgerrighed og lyst til at udforske kroppens potentialer i din praksis.

Om Sofie Kempf

Ud fra forskellige roller og tilgange har Sofie arbejdet med udvikling af mennesker siden 1993. Hun har altid haft en særlig interesse for læring og udvikling og for at inddrage kroppens potentiale som et læringsredskab.

Denne interesse har bevirket, at Sofie i dag må betragtes som en af foregangspersonerne i Danmark inden for Embodied Leadership og brugen af kroppens potentiale i lærings-og udviklingsarbejde, så som facilitering, lederudvikling, personligt lederskab, embodied coaching og stressbehandling. 

Sofie lægger vægt på, at brugen af kroppens potentiale i udviklingsarbejdet skal give mening for det felt der arbejdes med. Endvidere at arbejdet med kroppen er konkret, enkelt og bygger på kroppens fysiologi, hjernen og nervesystemets reaktioner.

Sofie er founder af Core Energy og udvikler af de grundlæggende metoderne og tanker i virksomheden og udgiver podcasten MED KROPPEN SOM ØRE.

Læs mere på www.coreenergy.dk

Tilmeld dig her

×

Log ind