Uddannelses- og erhvervsvejledning EUK arrangementer

EUK træf - Hvordan møder vejledningen 2022 de unge?

Efterårets EUK træf byder på spændende oplæg fra Ann Elisabeth Knudsen og Miriam Dimsits, samt inspirerende samtalesaloner, hvor Ungdomsbureauet udfordrer os i at fastholde de unges perspektiv.

Tid og sted

Tirsdag d. 25. oktober 2022 kl 09:30 - 16:00
Comwell Kolding, Skovbrynet 1
6000 Kolding

Pris:

1395,- kr ex. moms

Om

Comwell Kolding | 25. oktober 2022

Velkommen til EUK træf efterår 2022, hvor vi zoomer ind på kernen af uddannelsesvejledningen: mødet med de unge.

Vi hiver på dagen luppen frem og ser nærmere på hvem de er, de unge. Kan vi, uddannelsesvejledere, blive klogere på dybden, bredden og detaljerne af de unge, hvoraf nogle klarer sig godt i uddannelsessystemet og andre aldrig kommer til fadet? Vi besøger vejledningsrummet og undersøger rammerne for vejledning. Hvad er der fx på spil, når vejlederen zapper ind i 8A midt i tysktimen eller byder velkommen til vejledte på kontoret eller i mødelokalet? Hvordan møder vejledningen 2022 de unge? Og kan erfarne uddannelsesvejledere inspireres til nye måder at forløse de unges potentialer på?

På EUK træf efterår 2022 bringes fagfolk sammen fra hele landet og fra forskellige funktioner i uddannelsesvejledningen, hvilket giver en unik mulighed for at undersøge vejledningsrummet fra flere perspektiver. Fra de unges perspektiv, fra vejlederens perspektiv og fra et ledelsesperspektiv? For hvad er på spil i ledelsesrummet, der i den aktuelle KUI-tidsalder præges af forskellige forvaltninger? Hvilke udfordringer eller uudnyttede potentialer kan vi identificere her? Og kan vejledernes potentiale forløses ved hjælp af ledelsesgreb?

 

Oplægsholdere:

Ann Elisabeth Knudsen er cand. mag. i dansk og psykologi og har gennem en årrække arbejdet med og skrevet om neuropsykologi og hjernens funktioner.  Hendes arbejdsområde ligger i krydsfeltet mellem hjernens funktion, udvikling og læring.

Miriam Dimsits er selvstændig konsulent i karrierevejledning og indehaver af Alt om Karriere. Hun har arbejdet professionelt med karrierevejledning og er derudover ansat som ekstern lektor på Aarhus Universitet, hvor hun underviser på Masteruddannelsen i Vejledning.

Ungdomsbureauet har stor erfaring i at arbejde med unge, engagement og demokrati (fx Ungdommens Folkemøde). Bureauet består 23 idealister samlet i et demokratihus i København. Deres mission: at engagere flere mere og skabe ny viden og debat om unges muligheder. 

Tilmeld dig her

×

Log ind