EUK arrangementer Afholdte arrangementer

Webinarrække: Gør din vejledning synlig

I webinarrækken ”Gør din vejledning synlig” får du inspiration og værktøjer til at gøre din vejledning mere synlig og ”håndgribelig” for både den vejledningssøgende, samarbejdspartnere og ikke mindst dig selv som vejleder.

Ole Pedersen, der har over 20 års erfaring som uddannelsesvejleder og også er uddannet designleder, vil dele ud af sine erfaringer med, hvad designtænkning har bragt ind i hans vejledningspraksis.

Der er foreløbigt planlagt to moduler:

Modul 1 - Visuelle værktøjer og greb i uddannelsesvejledningen over internet og mobiltelefon - onsdag den 2. dec. Kl. 13 – 14.

Modul 2 – Designtænkning ind i uddannelsesvejledningen – et bud på en mindre verbal vejleder genre - onsdag den 13. jan 2021 kl. 13-14.

Webinarerne varer en times tid og gennemføres som workshops, hvor der ligges op til aktiv deltagelse.

Pris pr modul: 250,- kr

Prisen er eksklusiv moms.

Tilmelding er bindende.

Før webinarerne, vil du modtage:

  • Et visuelt program og en Word fil med visuelle materialer som kan printes ud og bruges under de ”værkstedsbesøg”, vi kommer igennem under webinaret.
  • Forslag til anskaffelse af tusser og papir, som vil fungere godt i visuel vejledning.

 Det anbefales, at du anskaffer:

Noget blankt papir i A-4 og A-3 (gerne tykkere end 80 gr kopipapir, da tus ellers godt kan bløde igennem og det er glattere end kopipapir), Tynd sort tusch, tyk sort tusch, grå tusch og et par klare farvede tuscher.

Webinarene er forbeholdt vejledningsfaglige i KUI

Tilmelding

×

Log ind