EUK arrangementer Afholdte arrangementer

Gør din vejledning synlig modul 3 og 4

I webinarrækken ”Gør din vejledning synlig” får du inspiration og konkrete værktøjer til at gøre din vejledning mere synlig og håndgribelig

Pris tid og sted

Pris pr. person pr. webinar : 250,- kr

Prisen er eksklusiv moms.

Tilmelding er bindende.

Tid: 14. okt kl 13 -14

Sted: Online via Zoom

Om webinaret

I webinarrækken ”Gør din vejledning synlig” får du inspiration og konkrete værktøjer til at gøre din vejledning mere synlig og ”håndgribelig” for både den vejledningssøgende, samarbejdspartnere og ikke mindst dig selv som vejleder. De enkelte webinar er planlagt til at være workshop orienteret, med arbejdsmaterialer

Ole Pedersen, der har over 20 års erfaring som uddannelsesvejleder og også er uddannet designleder, vil dele ud af sine erfaringer med, hvad designtænkning kan bringe ind i din vejledningspraksis.

Her til efteråret 2021 kommer modul 3 og 4, og man kan tage dem uden at have deltaget modul 1 og 2.

Modul 4

Afholdes torsdag den 14. okt. 2021 kl. 14-15. Her arbejdes der med vejledningsværktøjer ved brug af narrativ tilgang og ved brug af transfer (indlæringspsykologisk begreb om overføring af kunnen, færdigheder og forståelse fra et fag eller område til et andet). i uddannelsesvejledningen. -

Webinarerne ”Gør din vejledning synlig” varer en times tid hver og er tænkt som en handlingsorienteret workshops, hvor der ligges op til aktiv deltagelse.

En uge før webinarerne, vil du modtage:

  • Et visuelt program og en Word fil med visuelle materialer som kan printes ud og bruges under de ”værkstedsbesøg”, vi kommer igennem under webinaret.
  • Forslag til anskaffelse af tusser og papir, som vil fungere godt i den i den visuelle vejledningspraksis og på disse 4 webinarmoduler.

Det anbefales, at du anskaffer:

Noget blankt papir i A-4 og A-3 (gerne tykkere end 80 gr kopipapir, da tus ellers godt kan bløde igennem og det er glattere end kopipapir), Tynd sort tusch, tyk sort tusch, grå tusch og et par klare farvede tuscher.

Tilmeld dig her

×

Log ind