Uddannelses- og erhvervsvejledning

Arrangementer

EUK udbyder løbende målrettede træningskurser, vidensdage, webinarer og andre arrangementer, der har til formål at understøtte vejledningsfagligheden.

Kommende arrangementer

Webinar

Webinar Webinar om EUK+ på Podio

D 3.12 kl 15:00 - 15:30 og d. 10.12 kl 11 - 11:30 Som uddannelses-og erhversvejledningsfaglig kan du på EUK+ få opdateret faglig viden, information om nye jobs og relevante kurser og konferencer. Samtidig har du mulighed for at videndele med dine kollegaer i hele landet. Webinaret er specielt rettet mod ansatte inden for uddannelses-og erhversvejledning i Den Kommunale Ungeindsats.

Webinar

Webinar Webinarrække: Gør din vejledning synlig

Onsdag d. 2. dec. 2020 og onsdag d. 13. jan. 2021 kl 13:00 - 14:00. I webinarrækken ”Gør din vejledning synlig” får du inspiration og værktøjer til at gøre din vejledning mere synlig og ”håndgribelig” for både den vejledningssøgende, samarbejdspartnere og ikke mindst dig selv som vejleder. Ole Pedersen, der har over 20 års erfaring som uddannelsesvejleder og også er uddannet designleder, vil dele ud af sine erfaringer med, hvad designtænkning har bragt ind i hans vejledningspraksis.

 

 Afholdte arrangementer

 

Hands on workshop

Hands on workshop Grafisk facilitering, 23. nov. 2020, Valby

Mange vejledere, lærere, jobkonsulenter m.fl. har erfaret, at deres unge udtrykker sig hellere igennem billeder, musik, filmklip etc. end gennem ord. De fagprofessionelle i Unge med kant Hovedstaden har efterspurgt en workshop i grafisk facilitering. Værsgo! Workshoppen er eksklusiv for partnere i programmet "Unge med kant Hovedstaden.

Workshop

Workshop Rekruttering af unge – workshop 20. okt. 2020, Tårnby

Formål med workshoppen er at bidrage til kompetenceudviklingen af de fagprofessionelle i Unge med kant Hovedstaden, når opgaven omhandler opsøgning af udsatte unge.

Konference

Konference Unge med kant - Syddanmark slutkonference

D. 29. oktober kl 10.00 – 15.30 Formålet med slutkonferencen er at gøre projektets faglige slutprodukter og erfaringer tilgængelige for omverdenen, bl.a. via den nyåbnede Toolbox (juni 2020). Samtidig vil projektdeltagerne selv opleve udefrakommende inspiration til de næste skridt i deres virke med udsatte unge.