Børn og unge Folkeskolen

Folkeskolekonference

KL's Folkeskolekonference 2022 afholdes den 22. september 2022 på Nyborg Strand. I år ser vi på ledelse af folkeskolen ind i en stærkere evalueringskultur.

KL's Folkeskolekonference 2022

KL’s Folkeskolekonference afholdes den 22. september 2022 på Nyborg Strand.

Igen er der store ændringer i forhold til den måde, vi skal drive skole på. Frihedsdagsordenen fylder på alle niveauer, og medfører en række relevante spørgsmål til, hvordan kvaliteten sikres under frihed. Samtidig er der indgået en politiske aftale og vedtaget lovændringer på en lang række elementer i forhold til et kommende evaluerings- og bedømmelsessystem. Som der står i den politisk aftale tekst tilbage fra den 29. oktober 2021:

Det fremtidige evaluerings- og bedømmelsessystem skal bidrage til en endnu stærkere evalueringskultur i folkeskolen. Ligesom der skal etableres en stærkere opfølgningskultur”.

Det forudsætter, at der på den enkelte skole tages stilling til, hvordan der arbejdes med evaluering, og hvordan evalueringen udformes.

Og hvordan understøtter forvaltning og skoleledelsen hinanden i skabelsen af en ny evalueringskultur?

KL’s årlige Folkeskolekonference tager fat på dette helt aktuelle og presserede emne, hvor forvaltning og skoleledelser i fællesskab får inspiration og mulighed for at drøfte skabelse af evalueringskultur.

Vi glæder os til se jer!

Tilmelding til årets Folkeskolekonference

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 13. september kl. 23:59. På siden kan du også læse mere om selve konferencen.

 

×

Log ind