Brugerportalsinitiativet

Se flere nyheder fra BPI

1-10 af 29 resultater
 • Nyhed

  Elevplan bliver et dynamisk opslagsværk

  I Frederikshavn Kommune vil man ændre underviseres og forældres måde at bruge elevplanen på. Den skal gå fra tilbageskuende pligtlæsning som forberedelse til skole-hjem-samtalen til at være et opslagsværk, der hjælper til at se fremad.

  Læs mere
 • Nyhed

  Læringsplatformene i folkeskolen skal tilpasses de lempede Fælles Mål

  En ny aftale mellem Undervisningsministeriet og KL slår fast, at læringsplatformene i folkeskolen skal afspejle de løsnede bindinger og øget lokal frihed i Fælles Mål.

  Læs mere
 • Nyhed

  Plej de små, individuelle hvorfor'er

  Lyt til lærernes hverdagsfeedback og støt dem i at skabe deres personlige mening med læringsplatformene. Det foreslår ny specialeafhandling om en vellykket implementering.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ishøj oversætter GDPR til hverdagsbrug

  I Ishøj Kommune oversætter skolernes it-center GDPR for skolerne, så tvivl om sikkerhedshensyn ikke spænder ben for lærere og pædagogers virke, og så en bevidsthed om korrekt håndtering af elevers data er naturlig i hverdagen.

  Læs mere
 • Nyhed

  År 3 med læringsplatform: Fordelene er her nu

  Det krævede vedholdenhed, eksperimenterende ledere og en gentænkt elevplan, men i dag kan Ruds Vedby Skole ikke forestille sig skolen uden en læringsplatform.

  Læs mere
 • Nyhed

  Læringsplatforme har givet elever overblik

  Læringsplatformene har givet mange elever større overblik over både undervisningen og deres egen læring, viser evalueringen af indsatsen for it i folkeskolen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Skoleledelse har afgørende rolle i det digitale

  Ledelsesmæssig understøttelse har stor betydning for, om pædagogisk personale anvender bl.a. læringsplatforme, viser evalueringen af den fællesoffentlige indsats for styrket brug af it i folkeskolen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Flere lærere oplever læringsplatforme som et nyttigt værktøj

  44 procent af de lærere, der anvender læringsplatforme, føler sig allerede nu fortrolige med dem. Og med fortroligheden følger positive erfaringer, viser evaluering.

  Læs mere
 • Nyhed

  6 tips til PLC/PLF-skabt indhold på læringsplatformene

  I Aabenraa har 10 professionelle læringsfællesskaber med vejledere og ledere skabt forløb og ressourcepakker om bl.a. fantasy, elevpauser og innovativ brug af IT til læringsplatformen. Bag arbejdet står bl.a. kommunens pædagogiske udviklingscenter.

  Læs mere
 • Nyhed

  Specialskole tilpassede læringsplatform: Vi er blevet skarpere

  Den bornholmske specialskole Kildebakken har både tilpasset sin læringsplatform til skolens praksis og omvendt. Nu matcher platformen skolens fag og rutiner, elevplanen er et skarpere værktøj, og fagligheden får ekstra fokus.

  Læs mere