Brugerportalsinitiativet

Se flere nyheder fra BPI

1-10 af 34 resultater
 • Nyhed

  Tillæg fra Brugerportalsinitiativet til SKI-aftale 02.19 om indkøb af læringsplatforme

  Læs mere
 • Nyhed

  Aula i Gladsaxe: En god ven uden dårlig samvittighed

  Forældre, lærere og pædagoger på Gladsaxe Kommunes pilotskoler mærker allerede nu, at Aula bliver springbræt for bedre kommunikation.

  Læs mere
 • Nyhed

  I samarbejde med Børne- og Socialministeriet og KL udvikler STIL et nyt dagtilbudsregister

  KL og Regeringen har som del af økonomiaftalen 2019 aftalt, at der inden udgangen af 2019 skal leveres et register for landets dagtilbud.

  Læs mere
 • Nyhed

  Aula-tips fra Aarhus

  "Hvad gør I med oprydning i SkoleIntra? Hvad skriver jeres skoler på deres hjemmesider? Og hvordan opretter i grupper i Aula?" Disse spørgsmål og mange flere svarede Aarhus Kommune på ved et temamøde for Aula-interesserede i februar. Her er en kort guide til kommunens materialer og erfaringer.

  Læs mere
 • Nyhed

  Inspiration: Nye skolehjemmesider

  Samtidig med Aula får alle Aarhus Kommunes skoler nye hjemmesider med nyskrevne tekster, video og fokus på at tiltrække nye elever – og Aarhus deler gerne ud af sine værktøjer.

  Læs mere
 • Nyhed

  Løsning på brugerstyring af fagprofessionelle

  En ny løsning er på vej til brugerstyring af fagprofessionelle, herunder plejeforældre og ansatte på døgninstitutioner, der skal have adgang til elevers data på lige fod med forældremyndighedsindehavere.

  Læs mere
 • Nyhed

  Det skal I bevare fra SkoleIntra

  Rigsarkivet har netop udgivet en vejledning om, hvordan man sikrer data og dokumenter fra SkoleIntra til historisk brug. Det handler bl.a. om at bevare billeder og tekster, der kan give eftertiden et billede af skolens hverdag. Se her, hvad der skal bevares, og hvad der kan kasseres.

  Læs mere
 • Nyhed

  Elevplan bliver et dynamisk opslagsværk

  I Frederikshavn Kommune vil man ændre underviseres og forældres måde at bruge elevplanen på. Den skal gå fra tilbageskuende pligtlæsning som forberedelse til skole-hjem-samtalen til at være et opslagsværk, der hjælper til at se fremad.

  Læs mere
 • Nyhed

  Læringsplatformene i folkeskolen skal tilpasses de lempede Fælles Mål

  En ny aftale mellem Undervisningsministeriet og KL slår fast, at læringsplatformene i folkeskolen skal afspejle de løsnede bindinger og øget lokal frihed i Fælles Mål.

  Læs mere
 • Nyhed

  Plej de små, individuelle hvorfor'er

  Lyt til lærernes hverdagsfeedback og støt dem i at skabe deres personlige mening med læringsplatformene. Det foreslår ny specialeafhandling om en vellykket implementering.

  Læs mere