Børn og unge

Børn & Unge Topmøde

KL's Børn & Unge Topmøde 2020 afholdes den 30.-31. januar i Aalborg Kongres & Kultur Center.

KL's Børn & Unge Topmøde

Børn & Unge Topmødet er KL's store kommunalpolitiske konference på børne- og ungeområdet. Topmødet er for kommunalpolitikere, forvaltningschefer/direktører, ledere på børne- og ungeområdet samt alle øvrige interessenter inden for hele 0-25-årsområdet.

Stærkere fællesskaber - bedre trivsel

Børn & Unge Topmødet 2020 afholdes med temaet "Stærkere fællesskaber - bedre trivsel." Der sættes fokus på, hvordan kommunerne kan sikre, at alle børn og unge trives og indgår i et fællesskab, hvori de trives, lærer og udvikler sig. På topmødet vil der være oplæg i plenum samt en række temamøder, der alle belyser de faglige, styringsmæssige og økonomiske udfordringer, kommunerne står overfor i arbejdet med at sørge for, at alle børn og unge trives og indgår i et fællesskab. 

  • PDF

    BUTM20-invitation-E.pdf

 

Topmøde

Topmøde Tilmelding

Her kan du tilmelde dig og finde flere informationer om Børn & Unge Topmøde 2020.

Efter programmet torsdag arrangerer Aalborg Kommune løbetur, og som noget nyt i år vil der være mulighed for at opleve hvordan rammerne skabes for de stærke fællesskaber i Aalborg. 

Oplev hvordan vi skaber rammerne for stærke fællesskaber

Stande på Børn & Unge Topmødet 2020 

Stande

Stande Stande

Ønsker I at deltage med en stand på topmødet, kan I finde information om ledige stande, annoncer i programmet samt tilmelding her

Stemningsfilm fra topmødet i 2019