Kommunale opgaver Børn og unge

Børn & Unge Topmøde

Den 16.-17. maj 2022 afholder KL Børn & Unge Topmøde i Aalborg Kongres & Kultur Center under temaet ’Kvalitet og værdi for alle børn og unge’. Tilmeldingen lukker onsdag den 4. maj kl. 12:00

KL's Børn & Unge Topmøde 

Børn & Unge Topmødet er KL’s store kommunalpolitiske konference på børne- og ungeområdet. Topmødet er for kommunalpolitikere, forvaltningsdirektører og -chefer, samt alle øvrige interessenter på hele 0-25-årsområdet.

Tilmelding til KL’s Børn & Unge Topmøde 2022

KL's Børn & Unge Topmøde 2022 er flyttet fra den 27.-28. januar til den 16.-17. maj 2022 grundet Covid-19. Praktiske information om topmødet, herunder hotel- og flyinformationer, findes her. Tilmeldingsfristen er rykket til onsdag den 4. maj kl. 10.00

Topmødet 2022: 

Det er en kerneopgave for kommunerne at sikre høj kvalitet i de tilbud og indsatser, som 1,2 millioner børn og unge hver dag møder – fra det første besøg af sundhedsplejersken, til dagtilbud, folkeskole og fritidstilbud og videre i uddannelsessystemet. Og alle børn og unge skal opleve en hverdag, hvor de trives, udvikler sig, lærer og dannes.

Hvis vi skal lykkes, skal kvaliteten og indholdet løbende udvikles. Det kræver et stærkt politisk fokus og lederskab. Årets topmøde sætter derfor fokus på kvaliteten af hele børne- og unge-området – og hvilken værdi, der kommer ud af indsatserne. Gennem politiske drøftelser, faglige oplæg og debatter ser vi nærmere på den politiske ledelsesopgave og muligheder og udfordringer i arbejdet med at sikre høj kvalitet og værdi for alle. 

Børn & Unge Topmødet 2022 afholdes mandag den 16. maj - tirsdag den 17. maj i Aalborg Kongres & Kultur Center.  

Der kan forekomme ændringer i programmet, og det kan blive opdateret frem mod konferencen. 

Stande på KL's Børn & Unge Topmøde 2022

Alle stande til KL's Børn & Unge Topmøde 2022 er booket Vil du på venteliste, i tilfælde af, vi modtager et afbud, så send os en e-mail på butm@kl.dk.

 

 

 

 

×

Log ind