Kommunale opgaver Børn og unge

Børn & Unge Topmøde

KL afholder Børn & Unge Topmøde den 26.-27. januar 2023 i Aalborg Kongres & Kultur Center under temaet ’Trivsel og stærke børnefællesskaber’. Information om tilmelding og program vil løbende blive opdateret på denne side.

KL's Børn & Unge Topmøde

Børn & Unge Topmødet er KL’s store kommunalpolitiske konference på børne- og ungeområdet. Topmødet er for kommunalpolitikere, forvaltningsdirektører og -chefer, samt alle øvrige interessenter på hele 0-18-årsområdet.

Topmødet 2023

Alle børn og unge skal trives, udvikle sig og lære. Børn er forskellige og har forskellige behov, men alle har behov for at være en del af et fællesskab. Det er en kommunal kerneopgave at sikre dagtilbud, folkeskoler og fritidstilbud med stærke børnefællesskaber, som øger den sociale mobilitet og løfter alle børn. Desværre trives flere og flere børn og unge ikke, og flere står udenfor et stærkt, alment fællesskab.

Årets topmøde afholdes derfor med temaet ’Trivsel og stærke børnefællesskaber’. Gennem politiske drøftelser, faglige oplæg og debatter ser topmødet nærmere på muligheder og udfordringer i arbejdet med at sikre, at ingen børn går gennem livet uden at trives og være en del af et fællesskab.

Booking af stande

Vi åbnede for booking af stande den 27. september 2023. Skal du også med?

Tilmelding af deltagere og hotel

Torsdag den 27. oktober kl. 10.00, åbner vi for tilmelding til konferencen og booking af hoteller.

Spørgsmål?

Skriv til os på

Program

Information om tilmelding og program vil løbende blive opdateret på denne side.

 

 

 

 

 

 

 

Materialer fra Topmødet 2022

×

Log ind