Kommunale opgaver Beskæftigelse

Ungetræf

KL afholder Ungetræf den 8. juni 2023 i Odeon, Odense. Information om tilmelding og program vil løbende blive opdateret på denne side.

KL's Ungetræf 23

Ungetræf henvender sig bredt til ledere og nøglemedarbejdere, der arbejder med unge i den kommunale ungeindsats, FGU-institutionerne, repræsentanter for ministerier, styrelser, organisationer og private aktører.

Ungetræf 23: De unges tid er nu!

Sammenlignet med andre lande er uddannelsesniveauet i Danmark stigende og ungdomsarbejdsløsheden lav. Men ikke alle unge er i uddannelse eller job. Der er stadig en gruppe unge, som ikke er med. Disse unges potentialer skal frem i lyset, og det er et fælles ansvar at skabe rammerne, så de unge kan lykkes. Det er derfor en bunden opgave, at kommunerne får taget de næste skridt for at sikre en sammenhængende indsats for de unge i den kommunale ungeindsats.

Tiden er inde til, at vi i fællesskab zoomer ind på de unge, der står lige foran os. På afstand kan de unge ligne en homogen gruppe - det er de ikke. På KL's Ungetræf 23 foldes nuancerne ud. Så uanset om du kommer fra en kommune, uddannelsesinstitution eller en interesseorganisation kan du få inspiration med hjem. For de unges tid er nu - og de kan ikke vente.

Program

Vi glæder os til at byde velkommen til en række spændende oplæg på årets Ungetræf. Programmet er opdateret den 22. maj 2023

 

Tilmeld dig Ungetræf 23 her

Der er åben for tilmelding

×

Log ind