Kommunal ungeindsats Fritidsjobindsatser

Webinar om fritidsjob og partnerskaber

Onsdag den 24. august afholdte KL og Boligsocialnet et gratis webinar om værdien og potentialer ved fritidsjobindsatser og partnerskaber.

Fritidsjobs har en række positive effekter på unges livsmuligheder. De forbedrer unges forudsætninger for uddannelse og beskæftigelse ved at styrke sociale, personlige og faglige kompetencer, bidrager til at etablere netværk og sågar til at forebygge kriminalitet. Fritidsjobs har dermed stor værdi og stort potentiale til at forbedre både individuelle og samfundsmæssige forhold.

Arbejdet med fritidsjobindsatser er præget af, at der er mange forskellige tilgange, aktiviteter og samfundsaktører med forskellige, komplimenterende styrker. Derfor er samarbejde på tværs af aktører nødvendigt for at opnå de bedste resultater.

Onsdag den 24. august afholdte KL sammen med Boligsocialnet et webinar om værdien og potentialer ved fritidsjobindsatser og partnerskaber, hvor ledere i henholdsvis en boligorganisation og en kommune, samt tre entreprenante praktikere i feltet vil fortalte om succesfulde indsatser fra virkeligheden og diskutere fremtiden for fritidsjobindsatser.

Find webinaret her: Webinar om Fritidsjob og Partnerskaber.

×

Log ind