Kommunale opgaver Beskæftigelse

KL's udspil om fremtidens beskæftigelsesindsats

 

Udspil

Udspil Gentænk den aktive beskæftigelsesindsats

Medarbejderne skal have lov til at bruge deres faglighed til at levere den bedste indsats til borgerne, og der skal tages ordentlig hånd om de udsatte borgere. Sådan lyder det i et nyt udspil fra KL.

Pejlemærker

Pejlemærker Målet er job - borgerne viser vejen

KL forslår bedre muligheder for en fleksibel og helhedsorienteret indsats, og tryghed om borgernes økonomi. Der er brug for mere plads til faglighed og tillid til det, der burde være kernen: At hjælpe voksne uden fodfæste på arbejdsmarked tilbage i job eller uddannelse. KL har tre pejlemærker for en styrket indsats for voksne uden fodfæste på arbejdsmarkedet.

Pejlemærker

Pejlemærker Genstart: Fælles om vejen til job

KL har udarbejdet en række pejlemærker for fremtidens beskæftigelsesindsats, som spiller ind i arbejdet med en nærhedsreform. Opgaven for vores beskæftigelsessystem skal være at sikre kvalificeret og fremtidssikret arbejdskraft til virksomhederne og en indsats baseret på borgerens behov, potentialer og aktive medvirken.

Forslag

Forslag Virtuelt Jobunivers

Jobparate ledige skal som udgangspunkt betjene sig selv i et nyt Virtuelt Jobunivers i den første del af ledighedsperioden. Det vil give en beskæftigelsesindsats, der i langt højere grad tager udgangspunkt i borgernes og virksomhedernes behov.

Beskrivelse af KL's forslag om et Virtuelt Jobunivers

Nyheder

×

Log ind