Gode eksempler på kommunernes beskæftigelsesindsats Flere skal med i arbejdsfællesskabet

Kolding Kommune: Ta’ socialt ansvar det gør Jeroso

Jeroso tager et socialt ansvar og baner vejen for et stærkt samarbejde med Jobcenter Kolding

Stærkt samarbejde mellem Jeroso og Jobcenter Kolding

Tilbage i februar 2019 fik Søren Roed Jensen, medejer af Jeroso, øjnene op for nogle af alle de muligheder og services, som Jobcenter Kolding tilbyder. Søren stod blot med behov for lidt ekstra hjælp på lageret og havde af omveje hørt, at Jobcenter Kolding kunne hjælpe ham. Søren fik hurtigt besøg af en virksomhedskonsulent og kort tid efter stod han med en ny medarbejder til at løse en masse mindre arbejdsopgaver

”Det gik så hurtigt det skal I i Jobcenter Kolding holde fast i”, siger Søren Roed Jensen, medejer af Jeroso. Og han fortsætter : Hele vejen igennem har vi fået så god behandling. Vi havde slet ikke forventet det. Jobcenter Kolding gav sig tid til at lytte til vores behov”. Det stærke samarbejde mellem Jeroso og Jobcenter Kolding skabte på ganske kort tid det rette match til Jeroso og de fik løst daglige arbejdsopgaver ” Det rodede alle vegne, han kommer og rydder op, sætter på plads han fik styr på det hele ”, ”Vi er gode til at rose medarbejderen men der er jo også fordi han fortjener det. Vi er så glade for ham”, fortæller Søren Roed Jensen, medejer af Jeroso.

Det er en win win situation

Der er ingen tvivl om, at samarbejdet både giver Jeroso og borgeren rigtig meget. Jeroso får løst en masse arbejdsopgaver, som der ellers ikke havde været tid til at prioritere. Derudover skaber det selvtillid og livsglæde for borgeren. Det at have ansat borgeren har også haft positiv effekt på arbejdskulturen hos Jeroso. ” Vi er blevet lidt mere menneskelige vi har lært at vise mere omsorg. Vores virksomhed er jo vores familie”, siger Søren Roed Jensen, medejer af Jeroso.

Når virksomheder tager et socialt ansvar, giver det bestemt noget igen. Vi oplever gang på gang at virksomheder oplever mere luft og overskud i hverdagen, da de mindre uløste arbejdsopgaver nu bliver løst. Derudover er det personlige aspekt også i fokus. ”Man skal ikke forklejne, at vi og I i Jobcenter Kolding giver jo nogle mennesker indhold i hverdagen. Det betyder alting”, slutter Søren Roed Jensen.

God virksomhedsservice er en vigtig del i Jobcenter Kolding

Hos Jobcenter Kolding er vi helt enige og glade for, at vi både har hjulpet Jeroso med at få løst arbejdsopgaver, men også hjulpet en borger i relevant arbejde.

Vi yder en god virksomhedsservice fordi:

  1. Vi lytter til virksomhedens behov
  2. Hurtigt og effektiv eksekvering

Følger op og hjælper virksomhederne med at tage socialt ansvar

Det er rigtig vigtigt for Kolding Kommune, at vi yder en god service for kommunens virksomheder. Derfor er det essentielt at vi lytter til deres behov og hjælper med netop det virksomheden søger hjælp til, om det måtte være rekruttering, fastholdelse eller opkvalificering af medarbejdere eller noget helt fjerde. Vores samarbejde med virksomhederne i kommunen er centralt for at kunne efterleve politikken om kvalificeret arbejdskraft og virksomhedsservice.

 

Interesseret i at høre mere?

Kontakt Virksomhedskontakten på 79 79 74 00 eller vservice@kolding.dk 

×

Log ind