17. maj 2022

Ses vi til Ungetræf i Kolding – se den foreløbige deltagerliste

Når den lige vej slår et sving er titlen på årets Ungetræf 22, som finder sted den 9. juni 2022 på Comwell i Kolding. Dagen vil byde på et spændende fagligt program samt mulighed for kommunal erfaringsudveksling og netværk, og du kan allerede nu tilmelde dig.

Glæd dig til en dag hvor du får et indblik i, hvem de unge, som ikke kommer i uddannelse og job, er, og hvor gode kommunale erfaringer med at arbejde med de unge bliver delt. Der vil også være mulighed for at drøfte elementer i KUI-indsatsen.

Bliv bl.a. inspireret af projektet Byggepladsen, som Aarhus Kommune, FGU Aarhus og NCC arbejder sammen om. Projektet hjælper unge med afklaring og bidrager til at uddanne en ny generation af dygtige håndværkere.

Tårnby Kommune har haft stor succes med deres deltagelse i projektet "Unge med Kant." Hør nærmere om, hvordan de vil videreføre projektindsatsen i drift og udvide tilbuddet til flere unge i kommunen.

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du nå at gøre det her, hvor du også har mulighed for at se den foreløbige deltagerliste og det foreløbige program.

Arrangement

Ungetræf 22

×

Log ind