15. marts 2022

Kommunalpolitisk Topmøde om morgendagens velfærd

Kommunalpolitisk Topmøde 2022 afholdes den 17-18. marts i Aalborg. Årets topmøde sætter fokus på det danske velfærdssamfunds udfordringer og danner rammen om valgdelegeretmødet, hvor KL’s bestyrelse konstitueres, og formand og næstformand vælges.

Fra torsdag den 17. til fredag den 18. marts samles kommunalpolitikere fra hele landet til Kommunalpolitisk Topmøde 2022. Efter et år som virtuelt arrangement afholdes topmødet igen i år som fysisk begivenhed i Aalborg Kongres & Kulturcenter – endda med den største deltagertilslutning nogensinde.

Som resten af det danske og internationale samfund er årets topmøde påvirket af krigen i Ukraine, og i kommunerne arbejder man lige nu benhårdt på at sikre en god modtagelse af de ukrainske borgere, der flygter til Danmark. Det er en helt ekstraordinær situation, som naturligvis kommer til at præge indholdet på topmødet.

På programmet torsdag er bl.a. talen fra KL’s formand, Jacob Bundsgaard, og regeringens hilsen til kommunerne. Derudover vil partilederne på Christiansborg debattere det danske velfærdssamfunds udfordringer i lyset af den seneste tids begivenheder.

Fredag indledes med en præsentation af KL’s nye bestyrelse, formand, næstformand, udvalgsformænd og -næstformænd for KL’s udvalg for perioden 2022-2026. Derudover vil der være debat om den grønne omstilling – bl.a. med input fra Dan Jørgensen og Connie Hedegaard. Endelig danner fredagen på topmødet også rammen om overrækkelsen af KL’s helt nye grønne pris, Kommunernes KLimapris.

Er du ikke selv til stede på topmødet, kan du følge med hjemmefra via livestreaming. Du skal blot tilmelde dig via kt@kl.dk, og så vil du efterfølgende få tilsendt et link, så du kan følge direkte med i begivenhederne fra Aalborg. Følg også topmødet på sociale medier via #KLtop22.

Læs mere

Læs mere om Kommunalpolitisk Topmøde 2022 og find det fulde program på:

×

Log ind