01. oktober 2019

Videncenter for Digitalisering og Teknologi er i luften

KL og KOMBIT lancerer nu Videncenter for Digitalisering og Teknologi, som skal formidle, give bedre overblik over relevante materialer og skabe grobund for mere videndeling kommunerne imellem.

KL og KOMBIT har nu åbnet for det nye Videncenter for Digitalisering og Teknologi. Videnscenteret er lavet til kommunerne og skal fungere som en vidensbank, hvor relevant handlingsorienteret materiale og inspiration skal samles og formidles. Samtidig kan kommunerne dele gode produkter og redskaber, så andre kan få gavn af dem.

Viden og værktøjer

Hvad skal man være opmærksom på ved indkøb af IT-udstyr, og hvilke spørgsmål skal man forholde sig til i forhold til data og sikkerhed. Det er nogle af de emner, som værktøjerne på videncenteret vil kunne hjælpe med. Viden og Værktøjer. 

Få indsigt i teknologier og deres gavn på fagområderne

Der er på siden fokus på at sætte digitale tendenser og teknologier ind i kommunale fagområders velfærdsudvikling og virkelighed. Så der lettere kan bygges bro mellem digitalisering og fagområderne. Her kan der findes cases og gode eksempler på, hvordan opgaveløsningen forbedres ved hjælp af teknologi. Det bliver også på videncenteret, at man på den kommende teknologiradar kan få et overblik over modne teknologier.

Del din viden med andre kommuner

Videncenteret giver mulighed for, at kommunerne bruger hinandens erfaringer. Skriv til videncenteret, hvis der er temaer vi bør tage op og sætte fokus på. Kontakt en af vores kontaktpersoner eller skriv til videncenter@kl.dk.

Følg videncenteret på LinkedIn og Yammer

Følg videncenterets LinkedIn-side og få de nyeste historier og materiale og del det med dit netværk. På videncenteret kan du også finde Yammergrupper , hvor kommunale medarbejdere deler viden inde for forskellige emner. Videncenteret har også sin egen Yammergruppe.

Giv feedback på hjemmesiden

Hjemmesiden for videncenteret er under opbygning, og vi udvikler videncenteret løbende på baggrund af dialog og input fra brugerne. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer eller ideer til forbedringer. Søgte du noget, du ikke fandt, eller har du ideer til produkter, som er relevante for siden? Så kontakt en af vores kontaktpersoner eller skriv til videncenter@kl.dk.