04. juli 2019

Thomas Adelskov genindtræder i KL's bestyrelse og som formand for KL's Socialudvalg

Borgmester i Odsherred, Thomas Adelskov, træder ind i KL’s bestyrelse og som formand for KL’s Socialudvalg, efter Joy Mogensen, tidligere borgmester i Roskilde Kommune, er blevet udnævnt til Kultur- og Kirkeminister.

”Jeg glæder mig rigtig meget til igen at blive medlem af KL’s bestyrelse og formand for KL’s Socialudvalg. Socialpolitikken er et område, som betyder meget for mig, og som jeg kender rigtig godt. Jeg ser frem til at genoptage arbejdet med fortsat at styrke og udvikle socialområdet i tæt samarbejde med landets kommuner og organisationerne på området.”

Sådan siger Thomas Adelskov, borgmester i Odsherred, efter Socialdemokratiet har udpeget ham som afløser for Joy Mogensen, der netop er blevet udnævnt til kultur- og kirkeminister, og derfor udtræder af KL.

Thomas Adelskov genindtræder derfor i KL’s bestyrelse og på posten som formand for KL’s Socialudvalg fra august. Han bestred posten som formand for KL’s Social- og Sundhedsudvalg i den forrige valgperiode. Udvalget blev delt i to i forbindelse med en ny udvalgsstruktur med flere udvalg i den nye valgperiode.