KL

Flere nyheder:

1-10 af 1429 resultater
 • Nyhed

  Personligt lederskab: Ledere bliver bedre, når de kigger sig selv i spejlet

  At være leder er ikke bare en formel rolle, man kan påtage sig. Det bliver stadig vigtigere at kende og bruge sig selv personligt i lederjobbet, for det nødvendige følgeskab som leder opnår man sjældent uden at investere sin person. Ny publikation fra Væksthus for Ledelse giver inspiration til at kende og udvikle sig som leder.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Virksomhedernes tilfredshed med kommunernes erhvervsindsats er fortsat høj

  Dansk Industri har for tiende år i træk taget temperaturen på det danske erhvervsklima i landets kommuner, og den høje tilfredshed blandt landets virksomheder fortsætter. KL vurderer, at det nye erhvervsfremmesystem vil styrke samarbejdet mellem kommuner og virksomheder yderligere.

  Læs mere
 • Nyhed

  Godt med færre hjemløse, men opgaven er fortsat stor

  Antallet af unge hjemløse er faldet, viser den nyeste hjemløsetælling. Thomas Adelskov glæder sig over, at udviklingen er vendt, men pointerer, at der er brug for et bredt samarbejde for at sikre, at også ældre hjemløse får en mere værdig tilværelse.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Økonomiaftale 2020: Rum til at håndtere flere ældre og børn

  KL og regeringen har indgået en økonomiaftale for 2020. Aftalen sikrer, at der følger penge med, når der kommer flere ældre, børn, sundhedsopgaver og børn og voksne med diagnoser og handicap. Samtidig hæves anlægsrammen, og finansieringstilskuddet videreføres.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Fagbevægelsen sætter spørgsmålstegn ved hele den kommunale beskæftigelsesindsats

  Siden 2010 er antallet af borgere på offentlig forsørgelse faldet med omkring 119.000. Og jeg kan garantere for, at de resultater ikke er kommet på baggrund af ensartede forløb og standardpakker, skriver Thomas Kastrup-Larsen, formand for KL's Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg, i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Regeringen skal rykke sig på økonomien

  Økonomiforhandlingerne går nu ind i den afsluttende og intensive fase. Afstanden mellem KL og regeringen er fortsat stor på afgørende punkter.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Vi har tårnhøje ambitioner for vores børn

  Forældre og pædagoger skal passe på med at reducere ambitionen om kvalitet i dagtilbud til kun at handle om minimumsnormeringer. Kvalitet handler nemlig også om, hvordan hverdagen tilrettelægges og om værdier og ledelse, skriver Thomas Gyldal Petersen i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Kommuner og regioner vil have ny model for de 150 særlige pladser

  Hver tredje af de 150 særlige sengepladser i psykiatrien står tomme. Pladserne skal omlægges og blive en del af den almene psykiatri. Det skriver Ulla Astman, næstformand i Danske Regioner, og Martin Damm, næstformand i KL, i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Vi kan være stolte af vores ældrepleje – men stoltheden kommer ikke af sig selv

  Debatten i medierne har opbygget et skræmmebillede af kommunernes behandling af ældre med demens. Men kommunerne rykker i høj grad på demensområdet, skriver Jette Skive, formand for KL's Sundheds- og Ældreudvalg i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Åbent udvalgsmøde på Kulturmødet på Mors gav nye input til KL

  KL's Kultur-, Erhverv- og Planudvalg inviterede i sidste uge til åbent udvalgsmøde på Kulturmødet på Mors, hvor der blev diskuteret kunst og kultur i folkeskolen. De mange input fra tilhørerne skal bruges i KL’s videre arbejde på kulturområdet.

  Læs mere