KL

Flere nyheder:

1-10 af 1416 resultater
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Julekort fra KL til Sidsel Vinge

  Debatten om situationen i sundhedsvæsnet kræver en mere nuanceret fortolkning. Derfor har KL forfattet dette julekort som reaktion på et debatindlæg i Kommunal Sundhed.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Vi er nødt til at se på omfanget af de omfattende tilsyn i ældreplejen

  Forsøg har vist, at det er svært at finde meningsløse dokumentationskrav i ældreplejen. Se på omfanget af tilsyn på ældreområdet, skriver Jette Skive i et debatindlæg på Altinget.dk.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Erhvervsfremmeindsatsen skal have ro –næste skridt er bedre sammenhæng

  Det nye erhvervsfremmesystem er kommet rigtig godt fra start og nyder bred opbakning. Det næste skridt for erhvervsfremmesystemet skal derfor ikke være baglæns, men forlæns, skriver KL og FH i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Hvem har ansvaret for dimittendledigheden?

  Det er unge, der har gennemført krævende, videregående uddannelser. De skal selvfølgelig stå til rådighed og søge jobs. Og ikke bare drømmejobbet i universitetsbyerne, men også jobs, der kræver, at de flytter sig geografisk og fagligt. Får de alligevel brug for hjælp til at finde vej ind på arbejdsmarkedet, står jobcentrene klar, skriver Thomas Kastrup-Larsen i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunerne ser frem til tæt EU-samarbejde

  Kommunerne byder den nye EU-Kommission velkommen og ser frem til et tæt samarbejde på blandt andet klima-området, hvor det især bliver en kommunal opgave af føre klimatiltagene ud i livet.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Vigtigt, at normeringsmodel matcher penge og forventninger

  KL’s formand og næstformand glæder sig over en finanslov med flere penge til daginstitutionerne og andre centrale velfærdsområder.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL og Forhandlingsfællesskabet: Forhandlingserklæring om overenskomstforhandlingerne på det kommunale område

  KL og Forhandlingsfællesskabet har aftalt en politisk forhandlingserklæring

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ny task force skal sikre flere hænder til den offentlige sektor

  Regeringen vil sikre flere social- og sundhedsmedarbejdere og nedsætter nu sammen med KL og Danske Regioner en task force, som skal drøfte konkrete initiativer i en langvarig plan, som kan tiltrække flere hænder i ældreplejen og sundhedsvæsnet.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Seniortænketankens anbefalinger har rigtig retning

  Seniortænketankens rapport er et godt indspark til indsatsen for at få flere ældre medarbejdere til at blive længere på arbejdsmarkedet.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Lad os gøre det til en folkesport at fortælle de gode historier om folkeskolen

  Det går bedre i folkeskolen, end rygtet lyder. Men de positive historier kan få meget mere luft under vingerne, skriver Thomas Gyldal Petersen i et debatindlæg.

  Læs mere