KL

Flere nyheder:

1-10 af 1456 resultater
 • Nyhed

  Få styr på din ledelse af digitaliseringen

  Du skal skabe en arbejdsplads, der udnytter de nye digitale muligheder, så I løser je-res kerneopgave bedst muligt. Så kort kan det siges. Men hvordan gør I det, og hvad kræver det af dig som leder? Det har Væksthus for Ledelse undersøgt i en ny publikation, der formår at gøre begrebet ledelse af digitalisering forståeligt og operationelt.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Stort vækstpotentiale i kulturturisme

  KL ser oplagte muligheder ved tæt samarbejde mellem kulturinstitutioner og turismeerhverv. Det vil også gavne både borgere, turister og erhvervet, skriver Leon Sebbelin i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Nye erhvervshuse klar med sparring til alle virksomheder

  Tirsdag den 21. maj åbner de nye erhvervshuse i Nykøbing Mors, Horsens, Herning, Aalborg og Aarhus og dermed er erhvervshusene og deres filialer i hele landet for alvor oppe i gear og klar til at give iværksættere og virksomheder en god service.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Behov for en lokal debat om fremtidens folkebiblioteker

  Folkebibliotekerne skal følge med udviklingen og borgernes behov og ønsker. Derfor er det vigtigt med en lokalpolitisk debat om, hvad vi vil med biblioteket, lyder det fra Leon Sebbelin, som i dag præsenterer KL’s nye bibliotekspolitiske synspunkter.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Når det gælder teknologi i folkeskolen, skal vi træde på både speeder og bremse

  Den teknologiske udvikling betyder ikke, at vi skal kaste nye teknologier ukritisk ind i folkeskolen. Men det betyder heller ikke, at vi bare skal gøre, som vi plejer, skriver Thomas Gyldal Petersen i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Svendborg Kommune vinder KL's Forebyggelsespris

  KL’s Forebyggelsespris er netop blevet uddelt på KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum. Prisen går i år til Svendborg Kommune, som har arbejdet med at skabe mere bevægelse hos alle børn i kommunen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Vi skal genopfinde socialpolitikken

  Vi skal bringe socialpolitikken højere op på den nationale dagsorden og igangsætte en debat om socialpolitikkens rolle i Danmark, lød det fra Joy Mogensen på KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum 2019.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sundhed er noget, vi skaber sammen

  Sundhed og trivsel er ikke noget, vi kan opnå alene som kommune, som region eller som individ. Det at være sund, er noget, vi kan skabe i fællesskabet, lyder det fra KL-udvalgsformænd på KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum 2019.

  Læs mere
 • Nyhed

  Det nære sundhedsvæsen er allerede en realitet

  Det nære sundhedsvæsen lever allerede i kommuner og i almen praksis. I kommunerne er vi klar til at fortsætte den nødvendige udvikling, men det kræver rammer og den rette økonomi, siger Jette Skive, formand for KL’s Sundheds- og Ældreudvalg.

  Læs mere
 • Nyhed

  God valgkamp

  Uanset hvilken regering vi får, er der nogle klare udfordringer, som vi er nødt til at finde løsninger på. Vi bliver flere ældre med behov for pleje og omsorg. Vi får flere børn. Vi bliver flere med fysiske, psykiske eller sociale problematikker. Vi har nedslidte skoler og hullede veje. Og så har vi stadig brug for en udligningsreform. Det kræver alt sammen politiske prioriteringer.

  Læs mere