KL

Flere nyheder:

1-10 af 1421 resultater
 • Pressemeddelelse

  Klimatilpasningen skal op i gear

  Det ekstreme vejr er kommet for at blive. Det kræver styrket klimasikring i hele landet.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ny pulje støtter forskning og kvalitetsudvikling i det nære sundhedsvæsen

  KL og Sundhedskartellet aftalte ved OK18 en ny pulje, som skal styrke og understøtte udviklingen af det nære sundhedsvæsen. 10 lovende projekter er nu udvalgt.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Flere medarbejdere er en fælles opgave som skal løses nu

  Danskerne bliver ældre, og antallet af medarbejdere bliver færre. Det er groft sagt den udfordring, som vi står over for på ældreområdet, og hvis vi ikke går sammen om at løse den nu, så vil det få stor betydning for ældreplejen og i sidste ende borgernes velfærd, skriver Jette Skive og Michael Ziegler i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Det danske strukturfondsprogram skal ikke beskæres

  De danske kommuner mener, at det er vigtigt, at forhandlingerne om EU’s næste budget ikke betyder, at der bliver færre midler til at gennemføre projekter for vækst- og beskæftigelse i alle dele af Danmark.

  Læs mere
 • Nyhed

  Justering af førtidspension og fleksjob skal have borgeren i centrum

  Borgerne skal sættes i centrum, og de administrative lænker skal slækkes, hvis der skal skabes forbedringer på førtidspensions- og fleksjobområdet. Sådan lyder det i en række nye forslag fra KL til en justering af ordningerne.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Det er på tide at gøre op med budgetloven

  Hvis vi skal udvikle den velfærd, vi alle sammen er så stolte af og sikre borgernes fortsatte tillid til velfærdssamfundets kerneydelser, er det helt nødvendigt at løsne nogle af de stramme bånd, som budgetloven i dag lægger ned over dem, skriver regioner, kommuner og toporganisationer i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: GDPR giver en unødvendig forsigtighedskultur

  I kommunerne oplever vi, at GDPR skaber usikkerhed og er med til at spænde ben for god borgerservice. Der er derfor brug for, at vi ser de komplicerede regler og implementeringen af reglerne efter i sømmene, skriver Thomas Kastrup-Larsen.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Et samlet sundhedsvæsen efterlyser politisk handling

  I et fælles brev til Sundhedsministeren opfordrer Sygehussamarbejdet, KL, Danske Regioner og PLO til politisk handling fra regeringen. Der er behov for en afklaring af sundhedsvæsenets fremtidige udvikling, og både arbejdsgivere og medarbejdere venter på at komme i gang.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Fuldtid skal fremtidssikre det kommunale arbejdsmarked

  KL og Forhandlingsfællesskabet er enige om, at langt flere kommunale medarbejdere skal op i tid eller ansættes på fuldtid. Det langsigtede mål er et kommunalt arbejdsmarked med fuldtid som det normale udgangspunkt med mulighed for deltid. Derfor sætter parterne nu gang i en ambitiøs indsats.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny analyse understreger, at den kommunale medfinansiering har spillet fallit

  En ny analyse fra Sundheds- og Ældreministeriet sætter en tyk streg under det, som KL har påpeget længe; nemlig at den kommunale medfinansiering i sin nuværende form skal droppes.

  Læs mere