KL

Flere nyheder:

1-10 af 1426 resultater
 • Nyhed

  Ny aftale om opsætning af landvindmøller og solceller er et skridt i den rigtige retning

  Gode toner, som bør forstærkes markant. Sådan lyder KL’s reaktion på den aftale om vedvarende energikilder, som regeringen netop har fremlagt.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: ”Hvad kan få dig til at blive?”

  Hvis flere ældre skal udskyde pensionen, skal landets arbejdspladser arbejde med kulturen. Her må offentlige arbejdspladser gerne gå foran og vise det gode eksempel, skriver Michael Ziegler og Bjarne Hastrup i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunerne skal ikke være en nødløsning

  KL afviser, at kommunerne skal stå for seniorpensionen i en midlertidig ordning. Det er mangel på respekt over for de ansatte, siger KL-formand Jacob Bundsgaard.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Sundhedsvæsenet er spændt til det yderste – der er brug for en reform

  Hvis vores sundhedsvæsen skal kunne håndtere stadig flere ældre, kronikere og borgere med psykiske lidelser, er der brug for en reform, der ændrer grundlæggende på den måde, vi har indrettet os på.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Kommunale budgetter i hus på rekordtid

  Trods væsentligt kortere tid end normalt, er det lykkedes kommunerne at lande budgetterne for 2020 inden for den aftale ramme med regeringen. KL’s formand roser kommunerne for stærkt sammenhold.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ny alliance sætter fokus på at mindske social ulighed i sundhed

  Den sociale ulighed i sundhed stiger. En ny alliance bestående af bl.a. regioner, kommuner, organisationer, civilsamfund og private skal arbejde for at mindske uligheden.

  Læs mere
 • Nyhed

  Borgeren skal komme før bureaukratiet

  Når der sættes nye beskæftigelsesindsatser i gang i kommunerne, skal borgeren høres og inddrages. Ellers lykkes vi ikke, siger KL’s Thomas Kastrup-Larsen ifm årets jobCAMP.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Kommuner og ungdomsskoler kan sammen hjælpe flere unge godt på vej

  De unge og deres udfordringer er vidt forskellige. Det samme er ungdomsskolerne og deres tilbud. Den forskellighed ser vi som en stor styrke, og ungdomsskolerne kan spille en stor rolle i den kommunale ungeindsats, skriver KL's Thomas Gyldal og Lars Buchholt Kristensen, formand for Ungdomsskoleforeningens bestyrelse i et fælles debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Uskønt slagsmål om seniorpension

  Slagsmålet om ansvaret for seniorpension er forfejlet og foruroligende, mener KL-formand Jacob Bundsgaard.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunerne deler gode praksiseksempler på beskæftigelsesområdet

  Der findes masser af eksempler på gode kommunale beskæftigelsesindsatser. Derfor lancerer KL en ny temaside, hvor landets kommuner kan dele dem med hinanden og finde inspiration til, hvordan man rundt omkring i landet arbejder med at få ledige tilbage på arbejdsmarkedet og bistå virksomhederne med arbejdskraft.

  Læs mere