KL

Flere nyheder

1-10 af 1488 resultater
 • Pressemeddelelse

  Flere hænder er en forudsætning for fremtidens velfærd

  KL er enig i, at rekruttering i sundhedssektoren skal styrkes. SOSU-området skal have meget større opmærksomhed.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Der skal investeres i udbygning af det nære sundhedsvæsen

  Styrkelse af det nære sundhedsvæsen er en afgørende forudsætning for fremtidens velfærd. Regeringens udspil til en sundhedsreform peger i den rigtige retning. Men finansieringen skal følge med.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Læreruddannelsen er på rette vej

  Tirsdag offentliggjorde regeringens ekspertgruppe den længe ventede evalueringsrapport af læreruddannelsen. Formanden for KL's Børne- og Undervisningsudvalg hilser rapporten velkommen og er enig i rapportens konklusioner.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Sådan får topledelsen succes med målstyringen

  Det er afgørende, at alle – ledere og medarbejdere – kender både målene og hensig-ten med målene, for at de kan realiseres. En ny publikation fra Væksthus for Ledelse deler topchefernes egne erfaringer med arbejdet med målstyring og giver seks anbe-falinger til at lykkes med opgaven.

  Læs mere
 • Nyhed

  Flere kan få støtte til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø

  Nu kan endnu flere kommunale arbejdspladser få glæde af SPARKs tilbud om hjælp til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Med to nye temaer og muligheden for at få forløb på tværs af arbejdspladser og kommuner kan SPARK nå endnu flere arbejdspladser i de kommende år.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Offentlig ledelse sat på spidsen

  Regeringen har netop fremlagt et udspil til en ledelses- og kompetencereform. Det er positivt, at regeringen med reformen ønsker at sætte fokus på hvordan, der skabes bedre ledelse i den offentlige sektor. Vi bakker op om at understøtte udviklingen af ledelse og kompetencer i den offentlige sektor. Men vi må holde fast i, at udgangspunktet faktisk er rigtig godt.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL igangsætter tiltrængt indsats for at sikre tilliden mellem kommuner og banker

  Sager om hvidvask, Panama-papirerne mv. vækker bekymringer i kommunerne, som har brug for, at borgernes skattekroner forvaltes forsvarligt. Derfor nedsætter KL nu et råd, der skal udarbejde et sæt principper, som skal sikre tillid og troværdighed i samspillet.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debat: Omdan de 150 særlige pladser i psykiatrien – vi har ikke råd til at lade være

  Det, som skulle være den politiske løsning på meningsløst tab af liv, er strandet. Konstruktionen af de 150 særlige pladser må laves om, skriver Joy Mogensen i et debatindlæg på Altinget.dk.

  Læs mere
 • Nyhed

  Video: KL's formand krydsede klinger med finansministeren

  Jacob Bundsgaard havde klare budskaber med til finansminister Kristian Jensen, da de torsdag krydsede klinger i Aalborg til Kommunaløkonomisk Forum. På menuen var demografi, kommunestyre og udligningsreform.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny analyse viser massivt pres på plejeområdet de kommende år

  Når antallet af ældre de kommende år vokser markant, er det især det kommunale plejeområde, der vil opleve et pres. Det viser en ny analyse fra KL. KL’s formand Jacob Bundsgaard efterlyser et løft af de kommunale servicelofter.

  Læs mere