KL

Flere nyheder:

1-10 af 1449 resultater
 • Pressemeddelelse

  Kulturminister og KL: Støt kultur- og idrætsliv som planlagt

  Nedlukningen som følge af COVID-19-krisen giver udfordringer for foreninger og aftenskoler, der står til at miste deres kommunale tilskud, når de ikke gennemfører aktiviteter og undervisning. Med en ændret bekendtgørelse opfordrer Kulturministeren og KL kommunerne til at yde den støtte, som de havde planlagt.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Vi skal passe ekstra på udsatte og sårbare børn i denne tid

  Lærere, pædagoger, socialrådgivere og PPR i kommunerne skal være særligt opmærksomme på de børn, som i forvejen har det svært derhjemme, skriver Jacob Bundsgaard, Astrid Krag og Pernille Rosenkrantz-Theil i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Finans Danmark og KL: Adgang til kontanter uden betalingskort

  For at begrænse smittespredning af coronavirus har bankerne lukket langt hovedparten af deres fysiske filialer. Det kan give udfordringer for udsatte borgere, som ikke har betalingskort. En løsning er klar, lyder det fra Finans Danmark og KL.

  Læs mere
 • Nyhed

  150.000 liter håndsprit på vej til kommunerne

  Vodka og shots er skiftet ud med håndsprit til landets borgere. En virksomhed i Kolding er nu på vej med 150.000 liter håndsprit, som vil kunne dække det kommunale forbrug de næste par måneder. De første liter kommer allerede i den kommende uge.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Genbrugspladserne åbner igen

  Sundhedsmyndighederne vurderer nu, at kommunerne kan åbne genbrugspladserne for private, hvis en række sikkerhedsforanstaltninger følges. KL anbefaler kommunerne at åbne pladserne fra tirsdag den 31. marts.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL og de faglige organisationer indgår aftale om afvikling af ferie

  Ny aftale mellem KL og Forhandlingsfællesskabet giver mulighed for, at kommunerne kan bede medarbejderne om at afvikle ferie og afspadsering pga. covid-19 situationen.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ny aftale fremrykker anlægsinvesteringer i kommunerne

  Regeringen og KL har indgået en aftale, der sætter kommunerne fri af anlægsloftet i 2020, giver mulighed for at fremrykke betalinger og udskyde dækningsafgiften samt sikrer, at ekstraordinære udgifter ifm. Covid-19 ikke fortrænger andre velfærdsudgifter.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Jobcentrene er klar til at hjælpe borgere og virksomheder i krisen

  Mange tusinde danskere har mistet deres arbejde på grund af krisen. De skal hjælpes hurtigt videre og gerne til nogle af de områder, der mangler hænder lige nu. Tag fat i det lokale jobcenter, lyder anbefalingen til både virksomheder og ledige.

  Læs mere
 • Nyhed

  Det kommunale Danmark arbejder

  KL skønner, at ca. 200.000 kommunalt ansatte møder på arbejde hver dag trods coronakrisen. Derudover arbejder et stort antal hjemmefra. Ny kampagne sender en stor tak til medarbejderne for deres helt nødvendige indsats.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny aftale med de faglige organisationer giver fleksibilitet og hurtighed

  KL og de faglige organisationer på det kommunale område har indgået en aftale, der sikrer fleksibilitet i denne ekstraordinære tid med coronavirus.

  Læs mere