KL

Flere nyheder:

1-10 af 1427 resultater
 • Nyhed

  KL holder sommerlukket

  KL holder lukket i ugerne 28, 29 og 30. Det vil sige, at KL fra mandag den 8. juli til og med fredag den 26. juli ikke er bemandet og ikke kan tage imod almindelige henvendelser.

  Læs mere
 • Nyhed

  Thomas Adelskov genindtræder i KL's bestyrelse og som formand for KL's Socialudvalg

  Borgmester i Odsherred, Thomas Adelskov, træder ind i KL’s bestyrelse og som formand for KL’s Socialudvalg, efter Joy Mogensen, tidligere borgmester i Roskilde Kommune, er blevet udnævnt til Kultur- og Kirkeminister.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debat: Cepos vrøvler om jobcentrene

  CEPOS præsenter det som en sensation, at ledige kun i begrænset omfang får job med hjælp fra jobcenteret. Til det er det blot at gentage det, som KL har sagt flere gange: Jobcentrene er ikke vikarbureauer. Sådan skriver Thomas Kastrup-Larsen i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Der er stort behov for at genskabe tilliden til bankerne

  Et bankråd nedsat af KL har nu afleveret en række principper og anbefalinger til kommunernes samarbejde med banker. Det sker efter en række hvidvasksager, der satte tilliden til bankerne under pres. KL’s formand er uforstående overfor, at bankerne ikke vil tilslutte sig anbefalingerne.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Folkeskolen er en kommunal kerneopgave

  9 ud af 10 forældre med børn i folkeskolen er glade for det skoletilbud, de sender deres børn af sted til hver dag, men det tal glemmer vi nogle gange, når bølgerne går højt, og folkeskolen og kommunerne står for skud, skriver Thomas Gyldal, formand for KL’s Børne- og Undervisningsudvalg i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL indgår samarbejde med Constructive Institute

  Målet er give borgerne et mere retvisende og nuanceret billede af den kommunale virkelighed ved blandt andet at styrke særligt de lokale mediers konstruktive journalistik.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL: Udskyd straf for højt skolefravær og sprogprøver med et år

  Kommunerne står over for en vanskelig opgave, hvis to nye love skal indføres allerede efter sommerferien. Det kan få store konsekvenser for børn og familier, lyder det fra KL.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Sundhedsvæsenet overlever ikke endnu en regeringsperiode uden handling

  Sundhedsområdet har fyldt foruroligende lidt i valgkampen. Det må for alt i verden ikke blive kendetegnende for den valgperiode, vi nu går ind i. For vi har brug for at fremtidssikre vores sundhedsvæsen – og hellere i dag end i morgen, skriver KL's formand og næstformand i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL-udvalg besøgte kommuner til dialog om detailhandlen og levende byer

  KL sætter i den kommende tid fokus på, hvordan landets kommuner kan styrke samarbejdet med detailhandlen lokalt. I den forbindelse lagde Kultur-, Erhverv- og Planudvalget vejen forbi Vejen, Svendborg og Kolding for at høre om deres gode erfaringer.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Der er plads til flere investeringer i velfærd

  Vismændene vurderer presset på arbejdsmarkedet som behersket. Det understreger, at presset på arbejdsmarkedet ikke er et gyldigt argument for at holde igen med kommunernes anlægsinvesteringer. En kommende regering må afsætte flere penge til at følge med udviklingen, lyder det fra KL’s formand.

  Læs mere