Arrangementer

Scrum og agile projekter i et kommunalt perspektiv

På dette 2-dages kursus lærer du at bruge Scrum-metoden til kommunale projekter.

Kurser:
Scrum og agile projekter i et kommunalt perspektiv

Dato

Sted

KL
Weidekampsgade 10, 2300 København S
København den 19. og 20. august 2020
Pris 4950 kr.
eksl. moms pr. deltager
Tilmeld 0 pladser tilbage

Kurser

Det agile har bredt sig, så mere end halvdelen af alle projekter bruger agile metoder, helt eller delvist. Det agile handler om at være ”parat til forandring hurtigt og hele tiden”. Men ud over hastighed og forandringsparathed så viser agile metoder sig at være mere produktive, give større motivation, og bedre udførelse af strategier end traditionelle metoder.

 

Den mest udbredte metode hedder Scrum. Her arbejder man i korte iterationer på 2-3 uger i selvstyrende grupper. Ved slutningen af hver iteration leverer man noget færdigt der kan bruges og give værdi lige nu.

 

På dette 2-dages kursus lærer du at bruge Scrum-metoden til kommunale projekter, hvad enten der er tale om robot-proces-automatisering, indførelse af et standardsystem som Aula, eller noget helt tredje. Du prøver på kurset et helt projektforløb med Scrum, og du får lejlighed til at arbejde som Scrum Master, en slags mødeleder og ceremonimester, der kan erstatte eller komplementere den traditionelle projektlederrolle.

 

Underviser på kurset er professor Jan Pries-Heje fra Roskilde Universitet. Jan Pries-Heje har samarbejdet med KL i flere år om ledelse af projekter og digital transformation, og han har skræddersyet forløbet her om Scrum og agile projekter netop med et kommunalt perspektiv.

 

Kurset afholdes:
19. og 20. august i KL-HUSET, Weidekampsgade 10, 2300 København S

 

Begge dage fra 9.00 - 16.00

 

Pris og betaling

4.950,- + moms. Prisen er ekskl. even­tuelle omkostninger til overnatning. Tilmelding senest d. 10. august 2020. Tilmelding er bindende.

Kontakt

ALB@kl.dk