KL Arrangementer

KL's netværk om dataanalyse og Business Intelligence

KL tilbyder nu et netværk om analyse og forretningsudvikling med data, hvor du kan møde kolleger fra andre kommuner og få sparring på arbejdet med dataanalyse og Business Intelligence.

Møder og netværk:
KL's netværk om dataanalyse og Business Intelligence

Dato

Sted

KL
Weidekampsgade 10, 2300 København S
Netværk - København
Pris 7975 kr.
eksl. moms pr. deltager
Netværk - Jylland
Pris 7975 kr.
eksl. moms pr. deltager
Netværk - Opstart februar, København
Pris 7975 kr.
eksl. moms pr. deltager
Netværk - Opstart februar, Jylland
Pris 7975 kr.
eksl. moms pr. deltager
10 pladser tilbage

Møder og netværk

Arbejder du med at udvikle og vedligeholde dataunderstøttet ledelse og styring på tværs af kommunale serviceområder?

 

KL tilbyder nu et netværk om analyse og forretningsudvikling med data, hvor du kan møde kolleger fra andre kommuner og få sparring på arbejdet med dataanalyse og Business Intelligence (BI) i et fortroligt rum. Hvordan arbejder andre kommuner med data og helt konkrete analyser på de forskellige fagområder? Og hvordan får man de data, man har, til at skabe værdi i organisationen f.eks. ved at understøtte ledelse og styring?

 

Der er stor forskel på organisering af arbejdet med at dataunderstøtte ledelse og styring i kommunerne, og det kan være vanskeligt at finde sparring og god inspiration til arbejdet med data fx i form af konkrete eksempler, der fungerer i praksis i kommunerne. I nogle kommuner har man mange medarbejdere til at løse opgaven, og den er delt op på mange forskellige specialiserede funktioner. I andre kommuner er opgaven placeret på en eller få medarbejdere, der skal dække hele kompetencespektret.

 

I netværket kan du være med til heldagsmøder med oplæg, diskussioner, erfaringsudveksling og workshops – alt sammen med fokus på jeres egne spørgsmål, udfordringer og erfaringer. Du vil selv få mulighed for at holde oplæg, ligesom der vil være oplæg fra KL-medarbejdere og eksterne specialister. Vi skaber rum for at I kan melde en udfordring, som I ønsker sparring på fra de øvrige netværksdeltagere.

 

Der vil blive oprettet en netværksgruppe på en online platform, hvor deltagerne kan fortsætte diskussionen mellem møderne, i dialog med KL.

 

Netværket afholdes både i Jylland og på Sjælland. Hvert netværk mødes tre gange samt til en åben konference om dataanalyse og Business Intelligence.

 

BEMÆRK - NETVÆRKET ER KUN FOR ANSATTE I OFFENTLIGE ORGANISATIONER!

 

Jylland

Datoer: 11. november 2019, 13. januar 2020, 12. marts 2020

Sted: Trekantområdet - UDSOLGT!!!

 

EKSTRA HOLD:

Datoer: 27. februar 2020, 31. marts 2020, 30. april 2020

Sted: Trekantsområdet

 

København

Datoer: 13. november 2019, 16. januar 2020, 9. marts 2020

Sted: KL huset, Weidekampsgade 10, Kbh. S - UDSOLGT!!!

 

EKSTRA HOLD:

Datoer: 25. februar 2020, 30. marts 2020, 27. april 2020

 

Fælles konference

Konference om dataanalyse og Business Intelligence

Dato: 27. maj 2020

Sted: Comwell Middelfart

 

Spørgsmål

Spørgsmål om tilmelding til netværket kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk / tlf.: 33 70 34 97. Spørgsmål til det indholdsmæssige kan rettes til chefkonsulent Ida Andréa Stolze Rasmussen på iasr@kl.dk /mobil 51 85 83 63 og chefkonsulent Peter Riis på pri@kl.dk /mobil 51 90 23 83.

 

Kontakt

ALB@kl.dk