Arrangementer

Folkeskolekonference 2019: Ledelse, Dialog og Data med Mening

Tanken med KL’s nye Folkeskolekonference er at skabe et rum for skoleledelser og forvaltninger, hvor man sammen kan hente ny inspiration og indsigt.

Konferencer og messer:
Folkeskolekonference 2019: Ledelse, Dialog og Data med Mening

Dato

Sted

Odense Congress Center
Ørbækvej 350, 5220 Odense
Deltager
Pris 1995 kr.
eksl. moms pr. deltager
Stand 2x3 m.
Pris 9000 kr.
eksl. moms pr. deltager
Stand 4x6 m.
Pris 15000 kr.
eksl. moms pr. deltager
Se mere om arrangementet 20 pladser tilbage

Konferencer og messer

KL afholder Folkeskolekonference den 25. september 2019

Skoleledelser og forvaltninger får nu et forum, hvor man sammen kan hente ny inspiration og indsigt til den vigtige opgave at lede folkeskolen med fokus på elevernes læring og trivsel.

 

Konferencen har i år fokus på, hvordan ledelse, dialog og samarbejde i og mellem skoleledelser og forvaltninger kan styrke vores fælles folkeskole. Konferencen vil desuden stille skarpt på, hvordan nuanceret brug af data kan styrke den faglige ledelse og udvikling.

 

Du kan blandt andet få international inspiration fra Viviane Robinson og David Woods, samt høre deres teorier og erfaringer omsat i en dansk kontekst og meget mere fra Line Arnmark, Helene Ratner, Helle Bjerg, Dorthe Staunæs, Justine Pors og Thomas Gyldal Petersen.  

 

Målgruppe:

Folkeskolekonferencen henvender sig til skoleledelser, forvaltningschefer, forvaltningsmedarbejdere og andre interessenter på folkeskoleområdet.

 

Pris:

1995 kr. ekskl. moms

Tilmelding er 100% bindende. Hvis du skulle blive forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage pladsen til en kollega. Ønsker du at benytte dette tilbud, bedes du sende en mail til Emilie Tang på emta@kl.dk med besked herom. 

 

Dato:

25. september 2019

 

Tid:

Kl. 08.30-16.00

Konferencens faglige program starter kl. 09.30.

 

Sted:

Odense Congress Center

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

Kontakt

emta@kl.dk