Arrangementer

jobCAMP 19 - stande

Bliv standholder på jobCAMP 19. jobCAMP er henvendt til kommunalpolitikere, medlemmer af de regionale arbejdsmarkedsråd, kommunale ledere, samt andre interessenter på beskæftigelsesområdet.

Konferencer og messer:
jobCAMP 19 - stande

Dato

Sted

Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4, 9000 Aalborg
Standbestilling
Pris 0 kr.
eksl. moms pr. deltager
Tilmelding af udstiller
Pris 2000 kr.
eksl. moms pr. deltager
61 pladser tilbage

Konferencer og messer

Stand på jobCAMP 19

Ønsker din organisation eller virksomhed at være repræsenteret på jobCAMP 19, så kan I tilkøbe en stand her

 

På denne side finder du praktisk information og priser i forbindelse med bestilling af stand. Standene vil være placeret i "Fundamentet" og Forhallen hos Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor jobCAMP 19 foregår. Bestillinger af stand foregår efter først til mølle-princippet. Bemærk, at vi forbeholder os retten til at ændre standplanen.

 

Målgruppe

På jobCAMP er ca. 90% af kommunerne repræsenteret. Du kan derfor komme i kontakt med kommunalpolitikere, medlemmer af de regionale arbejdsmarkedsråd, kommunale ledere, samt andre interessenter på beskæftigelsesområdet. 

 

Tid og sted

7.-8. november 2019 i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg.

Der er mulighed for opstilling af standen den 6. november fra 12.00-20.00 og den 7. november fra 07.00-08.30.

 

Pris

Type 1 - Stand 1-332.800 kr. + moms pr. m2 (minimum 6 m2 til 16.800 kr. + moms).

Type 2 - Stand 34-41: 2.400 kr. + moms pr. m2 (minimum 6 m2 til 14.400 kr. + moms).

 

Ved bestilling af stand er der mulighed for at tilmelde to udstillere for en reduceret deltagerpris på 2.000 kr. + moms.

 

Tilmelding

 

Bestil her på siden en stand til jobCAMP 19 og tilmeld de to udstillere, der medvirker til den reducerede deltagerpris på 2.000 kr. + moms.

 

Alle øvrige udstillere eller deltagere, der medvirker på jobCAMP 19 i forbindelse med standen, betaler den fulde deltagerpris og skal tilmeldes via deltagertilmeldingen, som kan findes på dette link. Her kan de registrere sig som udstillere, og dette vil således fremgå på deltagerliste og navneskilt.

For de to udstillere træder den førnævnte reducerede pris automatisk i kraft. Disse to udstillere vil således være tilmeldt til jobCAMP 19 og vil ikke have behov for at foretage sig yderligere i forbindelse med tilmeldingen. Vi vil sørge for, at de to udstillere fremgår på deltagerlisten under udstillere efter d. 21. august.

 

Herudover er det muligt at tilkøbe annonceplads i det trykte program, som udleveres til konferencens deltagere. En helsideannonce (21x29,7 cm) koster 7.500 kr. + moms og en halvsidesannonce (21x14,8 cm) koster 4.500 kr. + moms. Annoncen kan købes som et tilvalg her på siden.

 

Bemærk, at bestillingen er økonomisk bindende.

 

Tilmeldingsfrist

20. oktober 2019 (tilmeldingsfrist for den trykte standplan).

 

Betalingsform

EAN eller papirfaktura.

 

Yderligere information

Yderligere information om bl.a. de praktiske forhold på stedet, opstilling og nedtagning af stande, muligheder for bestilling af udstyr osv. kan findes i følgende dokument: Praktiske informationer vedr. stande på jobCAMP


Du kan se listen over allerede bookede stande her.


Kontakt

Har du spørgsmål om stande, så kontakt standkoordinator Camilla Nordby på mail cano@kl.dk og Signe Rasmussen på mail sigr@kl.dk. 

 

Har du spørgsmål til Aalborg Kongres & Kulturcenter, så kontakt Pia Germann på telefon 9935 5514 eller på mail pgk@akkc.dk.

 

Kontakt

arn@kl.dk