Arrangementer

Gevinstdrevne projekter i kommunerne 2019

Et todages interaktivt kursus, der sætter fokus på roller, opgaver, processer og metoder til at gøre gevinsterne til omdrejningspunktet, når I driver jeres projekter.

Kurser:
Gevinstdrevne projekter i kommunerne 2019

Dato

Sted

KL
Weidekampsgade 10, 2300 København S
11.-12. september i KL-huset i København
Pris 4250 kr.
eksl. moms pr. deltager
9 pladser tilbage

Kurser

Alt for mange projekter har uklare og uinteressante mål og gevinster. Ikke sjældent er de formulerede gevinster i praksis succeskriterier for leverancerne. Projekterne er udarbejdet af projektledelsen og uden nogen form for sammenhæng til de ægte mål og ægte problemer, som modtagerorganisationen arbejder med.

 

Et todages interaktivt kursus, som henvender sig til projektledere, forandringsledere og interne implementeringskonsulenter i kommuner, der vil vide mere om roller, opgaver, processer og metoder til at gøre gevinsterne til omdrejningspunktet, når I driver jeres projekter.

 

Tid og sted:

D. 11. - 12. september 2019 København KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

 

Pris og tilmelding:

Pris: Kr. 4.250,- ekskl. moms.

Tilmelding senest d. 30. august 2018. Tilmeldingen er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du bliver forhindret.

Der er 17 pladser på holdet efter først-til-mølle-princippet.

 

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@ kl.dk eller på telefon 3370 3497. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen jtp@kl.dk eller på telefon 21404082.

Kontakt

ALB@kl.dk