Arrangementer

Kommunernes it-arkitekturuddannelse 2019

Kommunernes it-arkitekturuddannelse giver dig del i den viden og de praktiske redskaber, som vil løfte din tilgang til digitalisering til et nyt niveau.

Kurser:
Kommunernes it-arkitekturuddannelse 2019

Dato

Sted

KL
,
København - 15.-16. maj, 3.-4. juni, 25. juni
Pris 15900 kr.
eksl. moms pr. deltager
Aarhus - 23.-24. maj, 11.-12. juni, 26. juni
Pris 15900 kr.
eksl. moms pr. deltager
Se mere om arrangementet 24 pladser tilbage

Kurser

It-arkitektur er på manges læber nu, og med rette. Kommunernes it-arkitekturuddannelse giver dig del i den viden og de praktiske redskaber, som vil løfte din tilgang til digitalisering til et nyt niveau. Hvad enten du arbejder med indkøb, vedligeholder din kommunes it-systemer, arbejdsgange eller strategisk sigte, du gerne vil omsætte til it-løsninger. Dette vil vi gøre ved at præcisere og beskrive de leverancer der skaber god arkitektur, eksempelvis arkitekturtegninger og governance.

 

Med kommunernes it-arkitekturuddannelse lærer du de begreber og den tankegang, som indgår i it-arkitektur. Du ser tydeligt forskellen på de forskellige arkitektroller og vil genkende de typiske leverancer, som knytter sig til hver af disse.

 

Kommunernes it-arkitekturuddannelse er fordelt på 3 seminarer på henholdsvis 2 + 2 + 1 dage: 5 dage i alt, med et par uger mellem hvert af disse seminarer. Du får udstedt diplom for deltagelse i hele kurset.

 

Kurset retter sig til

  • Kommunernes IT-ansvarlige medarbejdere
  • Kommunernes arkitekturansvarlige medarbejdere
  • Digitaliseringskonsulenter, projektledere, projektdeltagere og medarbejdere, der skal begynde at arbejde med it-arkitektur, eller som allerede er godt i gang
  • Kommunale chefer og ledere med ansvar for at digitalisere deres forvaltninger.

Kontakt

ALB@kl.dk