Arbejdsgiver

Flere nyheder

1-10 af 325 resultater
 • Pressemeddelelse

  Seniortænketankens anbefalinger har rigtig retning

  Seniortænketankens rapport er et godt indspark til indsatsen for at få flere ældre medarbejdere til at blive længere på arbejdsmarkedet.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: ”Hvad kan få dig til at blive?”

  Hvis flere ældre skal udskyde pensionen, skal landets arbejdspladser arbejde med kulturen. Her må offentlige arbejdspladser gerne gå foran og vise det gode eksempel, skriver Michael Ziegler og Bjarne Hastrup i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Færre lærere forlader folkeskolen

  Andelen af lærere, der stopper i folkeskolen, er faldet tre år i træk og har kun været lavere én gang de seneste 10 år. Det skyldes blandt andet, at der er kommet mere ro på efter skolereformen. Både lærere og KL håber, at tendensen vil fortsætte og kan blive hjulpet på vej af deres Ny Start-samarbejde.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ny kampagne for flere i social- og sundhedsfaget

  I dag lancerer KL, Danske Regioner, FOA og Danske SOSU-skoler en ny image- og rekrutteringskampagne for social- og sundhedsuddannelserne og faget.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Flere seniorer på fremtidens arbejdsmarked

  KL forventer, at omkring 45.000 ansatte vil gå på pension de næste fem år. Seniorernes kompetencer har stor værdi for fremtidens velfærd. Derfor skal ny KL-politik hjælpe kommunerne med at bane vejen for et længere arbejdsliv.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sådan får du overblikket over ledelsesdata med Excel

  Med Excel kan du visualisere de data, der understøtter dit ledervirke bedst. Ekspert i datahåndtering, fortæller dig her, hvordan du med fire enkle skridt kan bruge Excel til at skabe overblik over de mange data.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Den danske model skal ikke omkalfatres - men der er behov for refleksion

  I 2018 fik vi en god overenskomst, som viser, at den danske model virker. Men der er behov for at reflektere over, hvorfor konfliktniveauet under OK18-forhandlingerne var uhørt højt med meget skarp retorik, skriver Michael Ziegler i et debatindlæg på Altinget.dk.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny sundhedspulje åbner for ansøgninger

  Har du en god idé til, hvordan jeres arbejde kan forbedres? Og arbejder du med det nære sundhedsområde i kommunerne? Så er det nu, du kan få støtte til at afprøve idéen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Tre kommuner nomineret til årets arbejdsmiljøpriser

  Mandag den 8. april uddeler Arbejdsmiljørådet fire arbejdsmiljøpriser til arbejdspladser, der har gjort en ekstra god indsats for at fremme arbejdsmiljøet. Igen i år er kommunale arbejdspladser med helt i front.

  Læs mere
 • Inspiration

  Fastholdelse af elever inden for social- og sundhed

  Det er i dag en udfordring at rekruttere nok personale på ældre- og sundhedsområdet. Udfordringen kommer kun til at vokse de kommende år og er en af de vigtigste velfærdsdagsordner. Det er derfor afgørende, at der fremover uddannes nok social- og sundhedspersonale.

  Læs mere