Arbejdsgiver

Flere nyheder

1-10 af 328 resultater
 • Nyhed

  Sådan får du overblikket over ledelsesdata med Excel

  Med Excel kan du visualisere de data, der understøtter dit ledervirke bedst. Ekspert i datahåndtering, fortæller dig her, hvordan du med fire enkle skridt kan bruge Excel til at skabe overblik over de mange data.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Den danske model skal ikke omkalfatres - men der er behov for refleksion

  I 2018 fik vi en god overenskomst, som viser, at den danske model virker. Men der er behov for at reflektere over, hvorfor konfliktniveauet under OK18-forhandlingerne var uhørt højt med meget skarp retorik, skriver Michael Ziegler i et debatindlæg på Altinget.dk.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny sundhedspulje åbner for ansøgninger

  Har du en god idé til, hvordan jeres arbejde kan forbedres? Og arbejder du med det nære sundhedsområde i kommunerne? Så er det nu, du kan få støtte til at afprøve idéen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Tre kommuner nomineret til årets arbejdsmiljøpriser

  Mandag den 8. april uddeler Arbejdsmiljørådet fire arbejdsmiljøpriser til arbejdspladser, der har gjort en ekstra god indsats for at fremme arbejdsmiljøet. Igen i år er kommunale arbejdspladser med helt i front.

  Læs mere
 • Inspiration

  Materiale til at reducere frafald på social- og sundhedsuddannelserne

  Rekrutteringsudfordringerne på ældre- og sundhedsområdet er en af de vigtigste velfærdsdagsordener lige nu og i de kommende år. Som led i rekrutteringsindsatsen står det helt centralt, at der skal uddannes tilstrækkeligt med social- og sundhedspersonale.

  Læs mere
 • Nyhed

  LPnyt 2019

  Læs mere
 • Nyhed

  Flere hænder er en forudsætning for fremtidens velfærd

  Manglen på SOSU'er og sygeplejersker kræver handling fra alle parter

  Læs mere
 • Vejledning

  Vejledning om nye ferieregler

  KL og de faglige organisationer har udarbejdet en vejledning til, hvordan kommunerne skal tackle overgangen fra de gamle til de nye ferieregler. Parterne har også udarbejdet en pjece og et slide show.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ambitiøs aftale om praktikpladser til social- og sundheds­uddannelserne

  Parterne på det offentlige arbejdsmarked er blevet enige om en ambitiøs aftale over to år om antallet af praktikpladser på uddannelserne til social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Aftalen indeholder et markant løft af praktikpladser, som skal være med til at sikre, at der i fremtiden er nok hænder i ældre- og sundhedssektoren.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Flere hænder er en forudsætning for fremtidens velfærd

  KL er enig i, at rekruttering i sundhedssektoren skal styrkes. SOSU-området skal have meget større opmærksomhed.

  Læs mere