Arbejdsgiver

Flere nyheder

1-10 af 324 resultater
 • Administrativ information

  Satser for skattefri transportgodtgørelse pr. 1. januar 2020 og satser for time- og dagpenge mv. i forbindelse med tjenesterejser til kommunalt ansatte

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  En samlet Lærerkommission har fremlagt sine anbefalinger

  Lærerkommissionen har d.d. offentliggjort sin rapport og sine anbefalinger til KL og Lærernes Centralorganisation. Det er en samlet lærerkommission med deltagelse af både lærere og skolechefer, der står bag rapporten.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL og Forhandlingsfællesskabet: Forhandlingserklæring om overenskomstforhandlingerne på det kommunale område

  KL og Forhandlingsfællesskabet har aftalt en politisk forhandlingserklæring

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ny task force skal sikre flere hænder til den offentlige sektor

  Regeringen vil sikre flere social- og sundhedsmedarbejdere og nedsætter nu sammen med KL og Danske Regioner en task force, som skal drøfte konkrete initiativer i en langvarig plan, som kan tiltrække flere hænder i ældreplejen og sundhedsvæsnet.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Seniortænketankens anbefalinger har rigtig retning

  Seniortænketankens rapport er et godt indspark til indsatsen for at få flere ældre medarbejdere til at blive længere på arbejdsmarkedet.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: ”Hvad kan få dig til at blive?”

  Hvis flere ældre skal udskyde pensionen, skal landets arbejdspladser arbejde med kulturen. Her må offentlige arbejdspladser gerne gå foran og vise det gode eksempel, skriver Michael Ziegler og Bjarne Hastrup i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Færre lærere forlader folkeskolen

  Andelen af lærere, der stopper i folkeskolen, er faldet tre år i træk og har kun været lavere én gang de seneste 10 år. Det skyldes blandt andet, at der er kommet mere ro på efter skolereformen. Både lærere og KL håber, at tendensen vil fortsætte og kan blive hjulpet på vej af deres Ny Start-samarbejde.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ny kampagne for flere i social- og sundhedsfaget

  I dag lancerer KL, Danske Regioner, FOA og Danske SOSU-skoler en ny image- og rekrutteringskampagne for social- og sundhedsuddannelserne og faget.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Flere seniorer på fremtidens arbejdsmarked

  KL forventer, at omkring 45.000 ansatte vil gå på pension de næste fem år. Seniorernes kompetencer har stor værdi for fremtidens velfærd. Derfor skal ny KL-politik hjælpe kommunerne med at bane vejen for et længere arbejdsliv.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sådan får du overblikket over ledelsesdata med Excel

  Med Excel kan du visualisere de data, der understøtter dit ledervirke bedst. Ekspert i datahåndtering, fortæller dig her, hvordan du med fire enkle skridt kan bruge Excel til at skabe overblik over de mange data.

  Læs mere