Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret.

Pressemeddelelser

 • Anbefalinger klar for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen 26.06.17

  Anbefalinger klar for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen

  Færre patienter skal falde mellem to stole i sundhedsvæsnet, og flere skal hjælpes i eget nærmiljø og undgå indlæggelser. Udvalget for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, bestående af Danske Regioner, KL og staten, er nu klar med 20 konkrete anbefalinger til, hvordan det nære sundhedsvæsen skal udbygges til gavn for patienterne.

 • Vi skal sikre de unge et endnu bedre uddannelsesvalg 24.06.17

  Vi skal sikre de unge et endnu bedre uddannelsesvalg

  Manglen på faglært arbejdskraft er voksende, men andelen af unge, der vælger og gennemfører en erhvervsuddannelse, falder. Nyt udspil fra KL kommer med en række anbefalinger til at kvalificere uddannelsesvalget.

 • Nationale mål: Det går frem på to tredjedele af målepunkterne 23.06.17

  Nationale mål: Det går frem på to tredjedele af målepunkterne

  PRESSEMEDDELELSE - Det går bedre: Flere overlever kræft, færre får infektioner på sygehusene, og flere patienter er tilfredse og føler sig inddraget i behandlingen. Det viser den første årlige status på de nationale mål for sundhedsvæsenet.

Debatindlæg

Nyheder

 • Nyt bestyrelsesmedlem i KL 22.06.17

  Nyt bestyrelsesmedlem i KL

  Erik Nielsen træder ud af KL's bestyrelse, og afløseren bliver Herlev-borgmester Thomas Gyldal Petersen.

 • Ny pjece skal hjælpe kommuner til bedre styring på socialområdet 22.06.17

  Ny pjece skal hjælpe kommuner til bedre styring på socialområdet

  Regeringen og KL har som en del af det fælles moderniserings- og effektiviseringsprogram lavet en analyse af styringsudfordringer og -muligheder inden for de eksisterende lovgivningsmæssige rammer på det specialiserede socialområde. På den baggrund udgives i dag en ny pjece med værktøjer og cases, som kommunerne kan lade sig inspirere af.

 • Velfærdsteknologi giver mening hos borgere og medarbejdere 21.06.17

  Velfærdsteknologi giver mening hos borgere og medarbejdere

  Kommunerne har med brugen af velfærdsteknologi dokumenteret effektiviseringer for 521 mio. kr. De økonomiske gevinster er et udtryk for, at teknologierne giver mening hos borgere og medarbejdere, siger Thomas Adelskov.