Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 03.07.17
  Debatindlæg

  Kronik: Uddannelse er svaret

  Vi har brug for en sammenhængende indsats, der starter ved 0 år og fortsætter i livslang læring. Det er en indsats, som sikrer, at vi får alle med - også dem, der har brug for ekstra hjælp.

 • 24.06.17
  Pressemeddelelse

  Vi skal sikre de unge et endnu bedre uddannelsesvalg

  Manglen på faglært arbejdskraft er voksende, men andelen af unge, der vælger og gennemfører en erhvervsuddannelse, falder. Nyt udspil fra KL kommer med en række anbefalinger til at kvalificere uddannelsesvalget.

 • 09.06.17
  Temadage

  Bliv bedre til at holde ansættelsessamtaler

  KLK inviterer til temadag om kunsten at holde ansættelsessamtaler den 11. oktober i Jylland. Vi vil bl.a. sætte fokus på, hvordan du som leder eller HR-konsulent kan opbygge ansættelsessamtaler, så I får identificeret de rette kandidater til stillingen.

 • 24.05.17
  Pressemeddelelse

  Regeringen og KL vil styrke skoleledernes uddannelse

  Der er høje krav til landets skoleledere. Derfor skal skoleledere fremover kunne tage en uddannelse med en formel specialisering i skoleledelse. Sådan lyder det fra en arbejdsgruppe, der har kigget på skoleledernes uddannelse.

 • 10.05.17
  Pressemeddelelse

  Entydigt kommunalt ansvar for forberedende tilbud til unge er den rette løsning

  KL’s formand kvitterer for, at regeringen i nyt udspil lægger op til at placere et samlet ansvar for de unge, som står uden uddannelse eller job, hos kommunerne.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce