Indhold

Nyheder

 • 26.06.17

  Ny status for de fælleskommunale digitaliseringsinitiativer

  Der er foretaget en ny rapportering på initiativer i den fælleskommunale digitale handlingsplan. Ud af de 31 projekter, som for nuværende er optaget i handlingsplanen, er 28 nu igangsat.

 • 26.06.17

  Velfærdsteknologiske løsninger til medicinhåndtering

  Velfærdsteknologiske løsninger er i dag mere og mere udbredt på Social- og Sundhedsområdet til glæde for mange ældre, handikappede og udsatte borgere. Teknologier kan på forskellig vis være med til at øge livskvaliteten hos borgere, give større fleksibilitet og nye faglige muligheder. Det betyder, at kommunernes ressourcer kan anvendes på andre og bedre måder.

 • God start på netværk om ledelse af digitalisering 26.06.17

  God start på netværk om ledelse af digitalisering

  KL's nye netværk om ledelse af digitalisering kom godt fra start med sit første netværksmøde, som blev afholdt i KL-huset den 14. juni 2017. En stor åbenhed og ærlighed blandt deltagerne bidrog til, at dagens oplæg og øvelser blev diskuteret og perspektiveret livligt.

Kommunale eksempler

 • 31.08.15

  Bliv frivillig, også selvom du får en ydelse fra det offentlige.

  Københavns Kommune er blevet opmærkesomme på at der er mange, som tror at man ikke må være frivillig når man modtager en ydelse fra det offentlige, fx kontanthjælp, dagpenge og førtidspension. Den myte arbejder Københavns Kommune på at aflive.

 • Den nye Borger App 23.06.15

  Den nye Borger App

  Projekt BorgerApp skal hjælpe med de digitale muligheder og bliver nu gennemført i fem kommuner i Danmark. Her har man uddannet frivillige digitale ambassadører til at hjælpe andre borgere med BorgerApp'en.

Annonce
Annonce

Annonce