Indhold

Nyheder

 • 22.06.17

  Stadig ledige pladser til KL's grundkursus i folkeoplysning

  Der er stadigvæk ledige pladser, når KL til efteråret af to omgange inviterer til grundkursus i folkeoplysning. Der afholdes kursus i København den 21. og 22. august og i Kolding den 18. og 19. september. Formålet med kurset er at give deltagerne et solidt kendskab til det folkeoplysende område.

 • 08.06.17

  Turismetræf 17

  Turismetræf 17 sætter fokus på, hvordan samarbejdet på tværs af kommuner er med til at løfte turismeindsatsen og øge væksten i dansk turisme. Derudover sætter KL fokus på de digitale turismetrends, og hvad de betyder for kommunernes turismeinvesteringer. Konferencen finder sted d. 29. august 2017 i Odense.

 • 24.05.17

  Grundkursus i folkeoplysning

  KL inviterer til efteråret til grundkursus i folkeoplysning. Der afholdes to kurser i henholdsvis København og Kolding. Formålet med kurset er at give deltagerne et solidt kendskab til det folkeoplysende område.

 • 09.05.17

  Virker kommunernes indsatser på kultur- og fritidsområdet?

  Et nyt debatoplæg fra KL skal sætte scenen for en politisk debat om, hvilken forandring og udvikling, vi ønsker at skabe for de midler, vi investerer på kultur- og fritidsområdet i en kommunal virkelighed under hastig forandring.

Annonce
Annonce

Annonce