Indhold

Nyheder

 • 19.01.18

  Sven-Erik Holgersen: Børns æstetiske dannelse er vigtig for et godt børneliv

  Pædagogernes facilitering af børns møde med kunst og kultur er ifølge lektor Sven-Erik Holgersen vigtig for god kvalitet i dagtilbud. På KL's temadage om åbent dagtilbud vil han sætte billeder på, hvordan åbent dagtilbud kan tilrettelægges og bidrage til børns æstetiske dannelse.

 • 15.01.18

  Sæt kryds i kalenderen til Kultur- og Fritidskonferencen 2019

  KL afholder hvert andet år Kultur- og Fritidskonference målrettet kommunalpolitikere, forvaltninger, kulturinstitutioner og organisationer på kultur- og fritidsområdet. I 2019 bliver konferencen afholdt i Vejle den 15. og 16. maj.

 • 11.01.18

  Opsigelse af Nationalbibliografien og Bibliotek.dk

  Kulturministeriet har med årsskiftet 17/18 opsagt deres aftaler med DBC A/S om leverance af ydelserne Nationalbibliografien og Bibliotek.dk. Aftalen for Nationalbibliografien udløber med udgangen af 2022 og aftalen for Bibliotek.dk med udgangen af 2019.

 • 30.11.17

  Susanne Docherty: Inddrag institutionerne i det strategiske arbejde

  Økonomiske centraliseringer hos kultur- og fritidsinstitutionerne sætter kommunerne i nogle ledelsesmæssige dilemmaer på kultur- og fritidsområdet, der kun kan løses, hvis der tænkes på tværs af fagcentre, institution og aktiviteter. Det mener Susanne Docherty, der på seminaret om styring og ledelse den 18. december deler erfaringer fra Helsingør Kommune.

Annonce
Annonce

Annonce