Indhold

Nyheder

 • 16.04.18

  Kun få ledige pladser til temadag om musik- og kulturskoler

  Der er kun få ledige pladser til KL's temadag om musik- og kulturskoler den 22. maj i KL's hus i København. Det er muligt at skrive sig på venteliste, når de sidste pladser er besat.

 • 11.04.18

  KL-konference om udvikling af kultur- og idrætsfaciliteter

  Kommunerne er under pres i disse år for at skabe optimale rammer for kulturen og idrætten. Faciliteterne skal både favne motions- og bevægelsestilbud fra barn til senior og samtidig sætte rammen for kultur- og fritidsbegivenheder fra øverste hylde. Skal kommunerne leve op til forventningerne, kræver det en skærpet retorik udadtil og nytænkning indadtil.

 • 10.04.18

  Undervisningsmateriale og kursusforløb på centralbibliotekerne om informationssikkerhed

  Som en serviceinformation til kommunerne informerer KL om den fællesoffentlige informationskampagne 'Vi holder hackerne ude'. Som led i kampagnen er der udviklet undervisningsmateriale, som skal hjælpe danskerne med at øge deres digitale sikkerhed, og der afvikles kursusforløb på de seks centralbiblioteker.

 • 09.04.18

  Jens Jepsen: Musik- og kulturskolerne kan blive et kulturelt centrum i lokalmiljøerne

  Musik- og kulturskolerne kan spille en central rolle som rammesætter for kulturelle fællesskaber på tværs af generationer og kulturelle og sociale skel. Det mener Jens Jepsen, der er daglig leder af Klaverfabrikken i Hillerød. På temadagen om musik- og kulturskoler den 22. maj fortæller han om, hvordan man kan skabe rammerne for, at flere kan engagere i lokalmiljøerne kan engagere sig i musikken.

Annonce
Annonce

Annonce