Indhold

Nyt om velfærdsteknologi

 • 24.10.17

  Debat: Velfærdsteknologi er en forudsætning – ikke et mål i sig selv

  Det, vi forstår som god støtte og omsorg, ændrer sig gradvist. Helt naturligt i takt med kommunernes arbejde med rehabilitering, borgernes efterspørgsel, nye teknologiske muligheder og den øvrige samfundsudvikling, skriver Gitte Duelund Jensen i debatindlæg.

 • 03.10.17

  Debatindlæg: Kommunerne er blevet teknologimodne

  Sideløbende med kommunernes kampe for mere velfærdsteknologi er der sket en interessant og bemærkelsesværdig udvikling. En udvikling, som ikke lader sig indfange i en traditionel business case, skriver Gitte Duelund Jensen i debatindlæg.

 • 21.06.17

  Velfærdsteknologi giver mening hos borgere og medarbejdere

  Kommunerne har med brugen af velfærdsteknologi dokumenteret effektiviseringer for 521 mio. kr. De økonomiske gevinster er et udtryk for, at teknologierne giver mening hos borgere og medarbejdere, siger Thomas Adelskov.

 • 19.06.17

  Kommuner har hentet en halv milliard på loftlifte og vasketoiletter

  Kommunerne har siden 2014 effektiviseret for 521 millioner kroner gennem øget brug af velfærdsteknologi som loftlifte, vasketoiletter og spiserobotter. Det er positivt, at kommunerne bruger teknologien til at udvide kapaciteten på ældreområdet, men udbyttet skal også måles på bedre velfærd og arbejdsmiljø, påpeger både ekspert og kommuner.

 • 30.03.17

  Nyt velfærdsteknologisk plejecenter i Silkeborg slår dørene op

  Visionen bag plejecentret er at skabe et hjemligt og fleksibelt miljø, som understøtter beboernes betingelser for at leve et godt hverdagsliv, og som samtidig er en velfungerende arbejdsplads for medarbejderne.

Annonce
Annonce

Annonce