Indhold

Arbejdsmiljø

Fokus på medarbejdere og lederes arbejdsmiljø betaler sig – specielt i en tid med store forandringer.

Medarbejdere og ledere er fundamentet i de kommunale organisationer og undersøgelser viser, at tilfredse medarbejdere giver bedre service til borgerne. Derfor er medarbejdernes trivsel vigtig for succes med gennemførelsen af opgave - og strukturreformen.

Artikler

 • Ny kampagne skal tage hånd om mistrivsel på arbejdspladsen

  Ny kampagne skal tage hånd om mistrivsel på arbejdspladsen

  De fleste af os er i tvivl om, hvad vi kan gøre for at tage hånd om stress og mistrivsel, når vi møder det på arbejdspladsen. Det skal en ny kampagne være med til at lave om på.

 • Sygefraværet falder i kommunerne

  Sygefraværet falder i kommunerne

  Sygefraværet blandt de kommunalt ansatte er igen faldende efter sidste års svage stigning. Især blandt lærerne er sygefraværet faldet.

 • To kommuner får arbejdsmiljøpriser

  To kommuner får arbejdsmiljøpriser

  Kommunale arbejdspladser løb med to af de fire priser, da ArbejdsmiljøPrisen 2016 blev uddelt torsdag. Sundhed og Omsorg i Ringkøbing-Skjern Kommune og Broager Skole i Sønderborg Kommune vandt hver sin kategori.

 • Det psykiske arbejdsmiljø får et SPARK fremad

  Det psykiske arbejdsmiljø får et SPARK fremad

  Et godt psykisk arbejdsmiljø bliver skabt på arbejdspladserne i tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem ledere og medarbejdere og medarbejdere imellem, skriver Anders Bondo Christensen og Michael Ziegler i en fælles leder om indsatsen SPARK.

Annonce
Annonce

Annonce