Indhold


Kom tæt på rammearkitekturen

Spring de tekniske detaljer over: Læs grundfortælling, vision og strategiske mål for rammearkitekturen. Tag et kig ind i fremtiden med kommunernes og it-leverandørernes fælles fremtidsfortællinger. Få svar på dine spørgsmål om rammearkitekturen.

Spred budskabet om rammearkitekturen

Er du kommunal leder og vil formidle værdien af rammearkitekturen? Så brug denne præsentation og tilhørende Q & A med spørgsmål og svar.

Læs også:

Læs KL's introduktion til den fælleskommunale rammearkitektur.

Se videointerview

Direktør i KL Laila Kildesgaard giver i et interview sit syn på sammenhængene mellem ledelse, digitalisering og teknologi.

Nyheder om Arkitekturstyring og Rammearkitektur

 • Først til mølle til ledige pladser på Kommunernes it-arkitekturuddannelse

  Først til mølle til ledige pladser på Kommunernes it-arkitekturuddannelse

  35 kommunale it- og digitaliseringseksperter har allerede tilmeldt sig Kommunernes It-arkitekturuddannelse i foråret 2018. Den 12. marts 2018 bliver første uddannelsesdag. Skal du også med? Så tilmeld dig nu, mens der stadig er ledige pladser.

 • Ekstra temadag i 2018: Agil digitalisering af arbejdsgange

  Ekstra temadag i 2018: Agil digitalisering af arbejdsgange

  Rigtig mange vil vide mere om digitalisering af arbejdsgange, og på KL's temadag den 22. januar 2018 er der få pladser tilbage. For at imødekomme efterspørgslen gentager KL temadagen om "Agil digitalisering af arbejdsgange" den 5. april 2018 – igen med en af Danmarks førende eksperter, lektor Thomas Hildebrandt fra ITU.

 • Kommunernes it-projektlederuddannelse - 3 trin til succes

  Kommunernes it-projektlederuddannelse - 3 trin til succes

  Kom på sikker grund, når du skal projektlede kommunale it-projekter. På Kommunernes it-projektlederuddannelse tager du de 3 trin op, som gør dig til en bedre projektleder.

 • Tværkommunalt samarbejde fremmer rammearkitekturen

  Tværkommunalt samarbejde fremmer rammearkitekturen

  De første konkrete resultater af arbejdet med støtte fra KL's Rammearkitekturpulje 2017 viser sig nu. Opfordringer til at udvikle sammen og sikre en god relation til leverandøren er væsentlige erfaringer fra projektet bag Kravmotoren – nu OS2Kravmotor. Den 1. december 2017 er ansøgningsfrist for puljemidler i 2018.