Indhold


Kom tæt på rammearkitekturen

Spring de tekniske detaljer over: Læs grundfortælling, vision og strategiske mål for rammearkitekturen. Tag et kig ind i fremtiden med kommunernes og it-leverandørernes fælles fremtidsfortællinger. Få svar på dine spørgsmål om rammearkitekturen.

Spred budskabet om rammearkitekturen

Er du kommunal leder og vil formidle værdien af rammearkitekturen? Så brug denne præsentation og tilhørende Q & A med spørgsmål og svar.

Læs også:

Læs KL's introduktion til den fælleskommunale rammearkitektur.

Se videointerview

Direktør i KL Laila Kildesgaard giver i et interview sit syn på sammenhængene mellem ledelse, digitalisering og teknologi.

Nyheder om Arkitekturstyring og Rammearkitektur

 • Kvalitetsmåling af den fælleskommunale rammearkitektur

  Kvalitetsmåling af den fælleskommunale rammearkitektur

  Kommunernes Arkitekturråd fik den 28. februar 2018 fremlagt resultaterne af den første effektmåling af den fælleskommunale rammearkitektur. Målingen viser, at kommunerne anser rammearkitekturen for at være vigtig for deres digitale transformation i årene fremover.

 • Få svar på dine spørgsmål om blanketter og databeskyttelse

  Få svar på dine spørgsmål om blanketter og databeskyttelse

  Hvordan lever kommunernes blanketter op til de nye krav, nu da EU's forordning om persondatabeskyttelse træder i kraft den 25. maj 2018? Få svar på ofte stillede spørgsmål her.

 • Nyt kursus: Få styr på arbejdsgange og processer

  Nyt kursus: Få styr på arbejdsgange og processer

  Kast et nyt blik på jeres arbejdsgange og processer med viden og værktøjer fra dette nye kursus fra KL. Det understøtter jeres digitalisering. Kurset varer to dage og afholdes i juni 2018 i både Kolding og København.

 • Nyt kursus: Journalisering, KLE og persondatabehandling

  Nyt kursus: Journalisering, KLE og persondatabehandling

  KL Emnesystematik (KLE) er evig aktuel, men med EU's persondataforordning er der fornyet fokus på at behandle data og personoplysninger samt arkivere dem på en smart og lovmedholdelig måde. Tag med på KL's nye kursus den 18. juni 2018, og hent ny viden med hjem til arbejdet i kommunen.