Indhold


Kom tæt på rammearkitekturen

Spring de tekniske detaljer over: Læs grundfortælling, vision og strategiske mål for rammearkitekturen. Tag et kig ind i fremtiden med kommunernes og it-leverandørernes fælles fremtidsfortællinger. Få svar på dine spørgsmål om rammearkitekturen.

Spred budskabet om rammearkitekturen

Er du kommunal leder og vil formidle værdien af rammearkitekturen? Så brug denne præsentation og tilhørende Q & A med spørgsmål og svar.

Læs også:

Læs KL's introduktion til den fælleskommunale rammearkitektur.

Se videointerview

Direktør i KL Laila Kildesgaard giver i et interview sit syn på sammenhængene mellem ledelse, digitalisering og teknologi.

Nyheder om Arkitekturstyring og Rammearkitektur

 • Rammearkitekturpuljen 2018: Modtagere udpeget

  Rammearkitekturpuljen 2018: Modtagere udpeget

  Fem kommuner har netop fået besked fra KL om, at de i 2018 modtager støtte til brug af rammearkitekturen i initiativer om så forskellige emner som Økonomi, Organisation, Klassifikation, Brugerportalinitiativet og Leverandøradgang til vedligehold af systemoverblik i KITOS.

 • Machine Learning skal bidrage til overblik over omskiftelig lovgivning og borgerforløb

  Da Kommunernes It-Arkitekturråd mødtes for 24. gang var flere drøftelser præget af emnet Machine Learning. I takt med at teknologien udbredes, bliver muligheden for at anvende de mønster- genkendende algoritmer afprøvet i fælleskommunale projekter. Men der var også andre interessante emner på dagsordenen.

 • Kommunernes it-projektlederuddannelse gør forskellen

  Kommunernes it-projektlederuddannelse gør forskellen

  Er du it-projektleder? Savner du konkrete redskaber til at projektlede bedre? Så tag på Kommunernes it-projektlederuddannelse i foråret. Tilmelding er åben nu.

 • Kommunernes It-arkitekturnetværk ser frem til 2018

  Kommunernes It-arkitekturnetværk ser frem til 2018

  Kommunernes It-arkitekturnetværk ser frem til 2018 oven på endnu et udbytterigt år i netværket. Den lokale forankring med lokale møder samt et stærkt fokus på praksisnær videndeling og erfaringsudveksling vil fortsætte. Tilmelding til 2018 er nu åben.