Indhold


Kom tæt på rammearkitekturen

Spring de tekniske detaljer over: Læs grundfortælling, vision og strategiske mål for rammearkitekturen. Tag et kig ind i fremtiden med kommunernes og it-leverandørernes fælles fremtidsfortællinger. Få svar på dine spørgsmål om rammearkitekturen.

Spred budskabet om rammearkitekturen

Er du kommunal leder og vil formidle værdien af rammearkitekturen? Så brug denne præsentation og tilhørende Q & A med spørgsmål og svar.

Læs også:

Læs KL's introduktion til den fælleskommunale rammearkitektur.

Se videointerview

Direktør i KL Laila Kildesgaard giver i et interview sit syn på sammenhængene mellem ledelse, digitalisering og teknologi.

Nyheder om Arkitekturstyring og Rammearkitektur

 • Kommuner i hele landet tager nye skridt med digitalisering

  Kommuner i hele landet tager nye skridt med digitalisering

  Ledelse, risikovillighed, fokus og fremdrift, sikkerhed, konkrete kommunale initiativer og digitale trends. KL-huset var den 20. september 2017 ramme om et tætpakket program i Kommunernes It-arkitekturnetværk.

 • Temadage, konferencer og netværk fra KL's Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur

  Temadage, konferencer og netværk fra KL's Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur

  KL's Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur udbyder en række spændende aktiviteter i den kommende tid, med rum og anledning til at være fælles om ny viden om arbejdsgange, it-arkitektur, gevinstrealisering, projektledelse og meget mere.

 • Kommunernes It-arkitekturuddannelse

  Kommunernes It-arkitekturuddannelse

  Digitaliseringen i kommunerne er i fuld gang, og det kræver viden og overblik at styre i den rigtige retning. Kommunernes It-arkitekturuddannelse udbydes af KL i samarbejde med KOMBIT og KIT@. Det udstedes et diplom, når uddannelsen er gennemført.

 • Perspektiver på den fællesoffentlige digitale arkitektur 2017

  Perspektiver på den fællesoffentlige digitale arkitektur 2017

  Torsdag den 7. september 2017 præsenterede parterne bag den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi den nye fællesoffentlige arkitektur på en stor konference i Ørestaden i København. Lanceringen af Hvidbog om fællesoffentlig digital arkitektur markerer en milepæl i Danmarks arbejde med at videreudvikle en digitalt sammenhængende offentlig sektor.