Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • Brug data til at skabe velfærd

  11.09.17

  Konferencer og messer

  Nu kan du tilmelde dig konferencen ”Når data skaber velfærd” d. 30. nov. 2017, hvor vi vil fokusere på, hvordan vi kan udnytte data til bedre styring og ledelse i kommunerne. Du kan fx blive klogere på, hvordan I kan sætte turbo på arbejdet med data, og hvordan data kan bruges på fagområderne.

  Læs mere »

 • Reform af forberedende tilbud skal sikre sammenhæng – ikke nye benspænd

  25.08.17

  Husk nu dem, det hele handler om: De 50.000 unge, som står uden uddannelse og job og her og nu har brug for en tryg hånd på vejen dertil. Sådan lyder opfordringen fra KL’s formand til forhandlingerne om de forberedende uddannelsestilbud.

  Læs mere »

 • Kompetenceudvikling – en vej til bedre opgaveløsning

  24.08.17

  Når hverdagen ruller derudad, oplever mange ledere, at det er svært at finde tiden og overskuddet til at arbejde systematisk med udvikling af medarbejdernes kompetencer. Men det kan være dyrt at lade være - og det behøver ikke at være svært. En ny enkel metode fra Væksthus for Ledelse skal guide lederne til at udvikle medarbejdernes kompetencer, så de matcher de opgaver, der skal løses i fremtiden.

  Læs mere »

 • Kronik: Uddannelse er svaret

  03.07.17

  Debatindlæg

  Vi har brug for en sammenhængende indsats, der starter ved 0 år og fortsætter i livslang læring. Det er en indsats, som sikrer, at vi får alle med - også dem, der har brug for ekstra hjælp.

  Læs mere »

 • Vi skal sikre de unge et endnu bedre uddannelsesvalg

  24.06.17

  Pressemeddelelse

  Manglen på faglært arbejdskraft er voksende, men andelen af unge, der vælger og gennemfører en erhvervsuddannelse, falder. Nyt udspil fra KL kommer med en række anbefalinger til at kvalificere uddannelsesvalget.

  Læs mere »

 • Bliv bedre til at holde ansættelsessamtaler

  09.06.17

  Temadage

  KLK inviterer til temadag om kunsten at holde ansættelsessamtaler den 11. oktober i Jylland. Vi vil bl.a. sætte fokus på, hvordan du som leder eller HR-konsulent kan opbygge ansættelsessamtaler, så I får identificeret de rette kandidater til stillingen.

  Læs mere »

 • Regeringen og KL vil styrke skoleledernes uddannelse

  24.05.17

  Pressemeddelelse

  Der er høje krav til landets skoleledere. Derfor skal skoleledere fremover kunne tage en uddannelse med en formel specialisering i skoleledelse. Sådan lyder det fra en arbejdsgruppe, der har kigget på skoleledernes uddannelse.

  Læs mere »

 • Entydigt kommunalt ansvar for forberedende tilbud til unge er den rette løsning

  10.05.17

  Pressemeddelelse

  KL’s formand kvitterer for, at regeringen i nyt udspil lægger op til at placere et samlet ansvar for de unge, som står uden uddannelse eller job, hos kommunerne.

  Læs mere »

 • Studenterhuen nyder langt større prestige end svendebrevet

  08.05.17

  Hver anden dansker tillægger en gymnasial uddannelse stor prestige, mens kun en fjerdedel af befolkningen anser en erhvervsuddannelse for prestigiøs, viser ny Momentum-måling. Erhvervsskolereform og markant fokus på behovet for faglærte i fremtiden har ikke rykket nævneværdigt ved erhvervsuddannelsernes prestige siden en tilsvarende måling for to år siden.

  Læs mere »

 • Debatindlæg: Målet er uddannelse til alle

  05.04.17

  Debatindlæg

  LEV kritiserer uberettiget KL for at undergrave sårbare unges muligheder for at få en ungdomsuddannelse, skriver Anna Mee Allerslev (R), formand for KL's Børne- og Kulturudvalg. KL vil netop sikre, at alle unge får en uddannelse, lyder det.

  Læs mere »

Annonce
Annonce

Annonce