Indhold

21.08.12 13:41

Kom i (ledelses)form på KL’s Ledertræf 2012

Hvis du tager en tur på KL’s Ledertræf 2012, kan du blive både fysisk og mentalt styrket på Træningsbasaren. Læs mere om de spændende aktiviteter og tilmeld dig træffet her. Der er frist d. 3. september 2012.

Ledere skal have både mentalt og fysisk overskud. Derfor har vi i år oprettet en træningsbasar på vores ledertræf.  

Her kan du f.eks. se et nyt brætspil, der giver et mere effektivt samarbejde på tværs af forskelligheder, og høre om, hvordan et åbent sind, et åbent hjerte og åben vilje kan skabe kreativitet, nærvær og forandringer i arbejdslivet.

Du kan også høre om, hvordan en masteruddannelse ruster dig til tidens udfordringer, og hvad det betyder, at fremtidens kommunale leder er digital. Endelig kan du høre mere om velfærdsinnovatører og vejen til en bæredygtig organisation.

Tilmeld dig KL's Ledertræf 2012. 

Træningsbasaren:

Brug jeres vigtige forskelle / Plum & Co ApS

Få en smagsprøve på et nyt professionelt brætspil, hvis gevinst er et mere effektivt og meningsfuldt samarbejde på tværs af jeres forskelligheder. Vital Differences® skaber dialoger, der giver overraskende ny viden om hinanden og ideer til forandringer. Spillet kan bruges til effektivisering af tværgående samarbejde, revitalisering af grupper, forbedring af relationer til eksterne partnere eller til at omsætte forskelle til nytænkning.

Teori U og praksis! / Quidam Consult

Mød Pia Brøgger i basaren til præsentation af og dialog om, hvordan åbent sind, åbent hjerte og åben vilje kan skabe kreativitet, nærvær og forandringer i arbejdslivet. Få forskellige bud på, hvordan en helt ny virkelighed trods alt kan bygges på eksisterende erfaringer, kompetencer, systemer og værktøjer. Kom forbi og få en aktuel Teori U artikel og beskrivelser af mulige Teori U aktiviteter.

CBS CROSSFIT / CBS

Se også

Fitness for ledere som skal agere i et mix mellem gymnasten, vægtløfteren og sprinteren. Offentlige ledere har brug for stærke og alsidige kompetencer. De skal rammesætte innovative processer og performance, dialog med organisation og borger, forretningsudvikling og meget mere! CBS Masteruddannelser træner ledere til den bedste ledelsesmæssige fitness. Kom og drøft erfaringer, udbytte og indhold i CBS lederuddannelser.

Digitalisering og medarbejderinnovation / IBC Kurser

Digitalisering medfører store forandringer for borgere og medarbejdere. Hør om et projekt i Fredericia Kommune med uddannelse af 64 Digitale Agenter og deres ledere – og hvilke resultater det har givet at opkvalificere medarbejdernes digitale kompetencer. Omdrejningspunkterne er forbedring af den kommunale service, produktionsoptimering og udvikling af kommunens demokrati.

Se også

Uddannelsen til Digital Agent udvikles i samarbejde med den enkelte kommune og kan indgå som led i kommunens digitale strategi.

Fremtidens kommunale leder er digital… / KMD

Kom og hør KMD’s bud på:

  • hvilke krav digitaliseringen  stiller til lederne
  • lederens rolle i realiseringen af den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi
  • hvilke kompetencer, der forventes af den digitale leder
  • hvordan du får de rigtige kompetencer til at kunne udøve god, digital ledelse

v/ Jacob Bloch Andreasen, chefkonsulent, KMD

Se også

Velfærdsinnovatører – jeres vej til en bæredygtig organisation / VIA University College

(12.15 og 13.05)

Den moderne kommunes opgaver i et velfungerende velfærdssamfund ændrer sig, og løsninger skal findes gennem innovation og udvikling, hvor ansatte, brugere, borgere og samarbejdspartnere sammen medvirker i en proces, hvor nye ideer omsættes til handling.

Ledelse af frivillige

 (12.40 og 13.30)

Et blik på de ledelsesmæssige udfordringer og muligheder der rejser sig i velfærdsinstitutioner når medarbejdere og frivillige skal arbejde sammen

Annonce

Annonce

Annonce