Indhold

14.10.16 10:50

KL's formand og næstformand: Kom og debatter fremtidens kommunestyre med os

KL's formand og næstformand: Kom og debatter fremtidens kommunestyre med os

KL's formand og næstformand inviterer sammen med resten af KL's bestyrelse til 3 regionale konferencer eksklusivt for kommunabestyrelsesmedlemmer. Foto: Nicolai Lorenzen

På 3 regionale konferencer i efteråret og vinteren 2016/2017 inviterer KL’s bestyrelse landets kommunalpolitikere til at debattere fremtidens kommunestyre.

”Kære kollegaer. I november, december og januar afholder KL’s bestyrelse 3 seminarer kun for kommunalpolitikere, hvor vi skal drøfte fremtidens kommunestyre. Og da det er jer, der er kommunalpolitikerne, så må I ind og melde jer til nu. Vi kan ikke undvære jer i debatten!”

Sådan lyder opfordringen fra KL’s formand Martin Damm til landets kommunalbestyrelsesmedlemmer.

De 3 regionale konferencer er eksklusivt for borgmestre og kommunalpolitikere og finder sted den 16. november 2016 på Comwell Kolding, den 15. december 2016 på Hotel Comwell Køge Strand og den 24. januar 2017 på Comwell Sport Rebild Bakker.

Brug for en tæt dialog

”Vi skal se på os selv, vi skal se på, hvordan vi samarbejder inden for rådhusets mure, og vi skal se på, hvordan vi samarbejder uden for rådhuset med borgere, frivillige, virksomheder, kommuner og andre aktører. Det er en vigtig debat, hvor vi sammen skal finde svarene,” siger KL’s næstformand Jacob Bundsgaard.

Baggrunden for konferencerne er, at KL’s bestyrelse gerne vil have en tæt dialog med borgmestre og kommunalbestyrelsesmedlemmer om kommunestyret og dets udvikling og ikke mindst om, hvordan kommunalpolitikere selv kan præge udviklingen.

Konferencerne er en del af en bred og lidt længere proces, som skal understøtte, at kommunerne og KL får mulighed for at drøfte og finde nogle fælles greb for den videre udvikling – lokalt, i det kommunale fællesskab og nationalt.

Læs mere og tilmeld dig her

Annonce

Annonce

Annonce