Indhold

09.08.12 12:48

Har du landets bedste leder?

Du kan stadig nå at indstille din leder til Den Kommunale Lederpris, men du skal skynde dig, for der er frist for indstillinger onsdag d. 15. august 2012. De nominerede offentliggøres på KL’s Ledertræf d. 11. september.

180 ledere er allerede blevet indstillet til Den Kommunale Lederpris, men hvis du også mener, at din leder fortjener hæderen som årets bedste leder, kan du stadig nå at indstille ham eller hende. Fristen er nemlig blevet rykket til d. 15. august 2012.

Find indstillingsskemaet her

Lederprisen gives i år til ledere, der støtter op om innovation og hjælper medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere til at bære innovative emner og projekter ind i organisationen og ud i praksis. For det er den kommunale leders opgave at være rollemodel for nytænkning, der skaber nye muligheder og perspektiver på opgaveløsningen.

Prisen gives igen i år til tre ledere inden for kategorierne:

  • Kommunale topledere – f.eks. direktører, vicedirektører eller forvaltningschefer.
  • Kommunale ledere af en faglig afdeling eller sektion i en forvaltning eller institution – f.eks. afdelingsledere og stabschefer centralt eller decentralt på genbrugspladser, sundhedscentre eller lignende.
  • Ledere af kommunale institutioner – f.eks. ledere på plejehjem, skoler eller i børneinstitutioner.

Se mere på www.lederprisen.dk.

Annonce

Annonce

Annonce