Indhold

KL's Social og Sundhedspolitiske Forum 10.-11. maj 2017 - Se plancher mv. fra dagene

Den 10.-11. maj blev KL's Social- og Sundhedspolitiske Forum 2017 afholdt i Aalborg Kongres og Kultur Center - i år med temaet "Tendenser i velfærden - Muligheder og dilemmaer". 1300 deltagere, både udstillere, politikkere og embedsmænd, var mødt op for at tage del i dagene.

Her på siden kan du læse mere om temaet vedr. Social- og Sundhedspolitisk Forum 2017 og finde div. materialer og plancher fra oplæg i plenum og sessioner.

På gensyn - sæt X i kalenderen
Tak til alle deltagere og på gensyn til KL's Social- og Sundhedspolitiske Forum 2018, som vil blive afholdt i Aalborg Kongres- og Kultur Center den 17.-18. maj 2018.  www.kl.dk/forum2018


KL-konferencer på social- og sundhedsområdet
I bilaget "Konferencekalender" kan du se, hvor og hvornår KL afholder div. andre konferencer på social- og sundhedsområdet.

Nyhedsmail
Du kan også tilmelde dig som abonnent på siden www.kl.dk/socialservice eller www.kl.dk/sundhed  og modtage en nyhedsmail, når vi melder ud om nyheder og konferencer på social- og sundhedsområdet.     

Udstillere                                                                                                                                                                            Hvis du ønsker at udstille på KL's Social- og Sundhedspolitiske Forum 2018, eller på en af KL's andre konferencer på social- og sundhedsområdet, kan du blive skrevet op på vores forhåndsadviseringsliste og få besked før vi åbner op for tilmelding. For adviseringslisten eller yderligere spørgsmål vedr. stande kontakt student Mie Louens Hirsch Sørensen på mail: mlhs@kl.dk