Indhold

Center for Forebyggelse i praksis

Center for Forebyggelse i praksis understøtter kommuners arbejde med at sikre kvalitet og vidensbasering af forebyggelsen.

Forebyggelsesindsatser

Vi formidler viden om vidensbaserede forebyggelsesindsatser og understøtter implementeringen af disse på vores temadage og ved rådgivning samt oplæg i kommunen. Se mere om vores arrangementer nedenfor under nyheder og arrangementer samt i menuen til venstre. Centerets tilbud er normalt gratis for kommunen.

Inspirationsmateriale

På hjemmesiden kan du blandt andet finde inspiration fra allerede afholdte arrangementer. Du kan abonnere på nyheder fra centeret; tilmeld dig under abonnér, øverst i højre hjørne.

Kontakt

Alle kommuner er velkomne til at kontakte os med ønsker til nye aktiviteter på områder, hvor de har brug for rådgivning, sparring, ny viden eller anden bistand i forbindelse med kvalitetssikring og vidensbasering af forebyggelsen.

Kontakt os på: forebyggelseipraksis@kl.dk.

Nyheder

 • 04.09.17

  Temadag om ABC for mental sundhed

  Center for Forebyggelse i praksis og Sund By Netværket inviterer til fælles temadag med fokus på, hvordan kommuner og civilsamfund sammen kan styrke trivsel og fællesskaber

 • 30.08.17

  Temadag om Røgfri arbejdstid

  Temadagen sætter fokus på erfaringer med at indføre Røgfri arbejdstid og udbydes i samarbejde mellem Sund By Netværket, Hjerteforeningen og Center for Forebyggelse i praksis.

 • 13.06.17

  Temadag - Tæt på overvægtstilbud til børn

  Center for Forebyggelse i praksis inviterer til temadag, der sætter fokus på kommunernes tilbud til børn med overvægt, hvilke typer af tilbud findes, hvad er erfaringerne og hvordan følges der op?

Arrangementer

Annonce
Annonce

Annonce