Indhold

Center for Forebyggelse i praksis

Center for Forebyggelse i praksis understøtter kommuners arbejde med at sikre kvalitet og vidensbasering af forebyggelsen.

Forebyggelsesindsatser

Vi formidler viden om vidensbaserede forebyggelsesindsatser og understøtter implementeringen af disse på vores temadage og ved rådgivning samt oplæg i kommunen. Se mere om vores arrangementer nedenfor under nyheder og arrangementer samt i menuen til venstre. Centerets tilbud er normalt gratis for kommunen.

Inspirationsmateriale

På hjemmesiden kan du blandt andet finde inspiration fra allerede afholdte arrangementer. Du kan abonnere på nyheder fra centeret; tilmeld dig under abonnér, øverst i højre hjørne.

Kontakt

Alle kommuner er velkomne til at kontakte os med ønsker til nye aktiviteter på områder, hvor de har brug for rådgivning, sparring, ny viden eller anden bistand i forbindelse med kvalitetssikring og vidensbasering af forebyggelsen.

Kontakt os på: forebyggelseipraksis@kl.dk.

Nyheder

 • 31.05.17

  KL: I 2030 skal ingen børn og unge ryge

  KL indgår i partnerskabet Røgfri Fremtid for at opnå et røgfrit Danmark, hvor ingen ryger eller bliver udsat for tobaksrøg. Ambitionen er, at ingen børn og unge i 2030 ryger, og at færre end 5 pct. voksne ryger.

 • 21.06.16

  Nye anbefalinger vil styrke kvaliteten i kommunernes forebyggelse

  Større ensartethed i forebyggelsestilbud til kronikere på tværs af kommunerne og mere individuelt tilpassede forløb. Det bliver det glædelige resultat af en række nye anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

 • 20.01.16

  Forebyggelsen er styrket i kommunerne

  Kommunerne har foretaget et tigerspring på baggrund af Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakker, viser en ny undersøgelse. Tobak, fysisk aktivitet og alkohol er de områder, der er nået længst.

Arrangementer

Annonce
Annonce

Annonce