Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Blanketter

Her finder du samtlige blanketter til KL's blanketlicensordning. Blanketsamlingen må kun anvendes af kommuner, der har tegnet blanketlicens hos KL. Andre aktørers anvendelse af blanketterne forudsætter forudgående skriftlig aftale med KL.

Abonnér på BlanketNyt - KL's nyhedsbrev, der holder dig opdateret med nye og reviderede udgaver af blanketter samt andre relevante nyheder på blanketområdet. 

Nyheder

  • Bedre service overfor erhvervslivet

    Bedre service overfor erhvervslivet

    Det er nu blevet muligt for kommunerne at få deres selvbetjeningsløsninger på virk.dk. Det understøtter kommunens digitale kanalstrategi og vil være en fordel særligt for virksomheder, der arbejder på tværs af kommunegrænser.

  • Effektivisering og modernisering af KL’s blanketarbejde

    Effektivisering og modernisering af KL’s blanketarbejde

    Med en direktionsbeslutning om at styrke indsatsen på blanketområdet øger KL nu implementeringsstøtten ved ny lovgivning og regelændringer. KL forøger – og ændrer – indsatsen i forhold til udvikling og vedligehold af blanketter med det formål at højne kvaliteten på mindst tre områder omfat-tende udviklings- og ændringsprocessen, it-understøttelsen og det tekniske blanketformat.
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes