Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

20.04.06 08:40

Ændret den 31.05.09

Domstole

KLE 30.10

 Her finder du blanketter i KL's licensblanketordning.

Se også

Privatpersoner og virksomheder anbefales at bruge henholdsvis borger.dk og virk.dk, alternativt egen kommunes hjemmeside, som indgang til blanketter, da kommunerne via de fællesoffentlige portaler og egne hjemmesider tilbyder mere dynamiske løsninger.

Er du blevet omdirigeret til KL's hjemmeside fra en af disse hjemmesider, skyldes det evt. tekniske problemer på disse, og du kan da anvende KL's udgave af blanketterne.

Spørgsmål
Privatpersoner og virksomheder skal rette spørgsmål om blanketterne og sagsbehandlingen direkte til egen kommune.

Se også

Kommunale sagsbehandlere med spørgsmål til blanketterne kan skrive til: KLBlanketgruppe@kl.dk. Husk at angive KLE nr. (evt. KLJ nr.) og blanketid. (fx dp201).

 

Nye Nævninge- domsmandsgrundlister

KL har i samarbejde med landsretterne lavet nye versioner af Nævninge- damsmandsgrundlisterne. De nye udgaver gør det muligt for landsretterne at genbruge data direkte fra exelarkene.

Aflevering til landsretten skal ske både som papirprint og ved at sende det udfyldte exelark. Til brug for printet, er der lavet en wordfil (ND 152-bilag), der bruger exelarket som flettedata.

Se også

Navnelisten kan udfyldes manuelt, eller ved at bestille udtræk fra cpr eller p-data, der efterfølgende kan indlæses i arket.

Som noget nyt, har KL også udarbejdet en udgave af exelarket, der kan bruges af borgere til anmodning om optagelse på listen (ND 154), data herfra kan umiddelbart kopieres over i navnelisten (ND 152).

Start brugen af filerne ved at oprette en mappe på dit c:-drev  c:/DomsmandsLister og download dem hertil. Derefter er det bare at gå i gang - god arbejdslyst.

Tidligere udgaver

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes