Indhold

Konferencer og messer

Energiaktørernes Partnerskabsdag

KL og Energistyrelsen afholder en Partnerskabsdag for alle energiaktører for at skabe et partnerskab om omstilling af energisystemet i kommunerne. Dagen åbnes af Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard.

På Energiaktørernes Partnerskabsdag får deltagerne gennem oplæg, workshops og forskellige innovative øvelser muligheden for af afdække og blive inspireret til etablering af nye samarbejder i konsortier. Deltagerne bliver desuden introduceret til hele forløbet omkring udmøntningen af puljen på de 19 mio. kr., som er afsat i energiforliget til partnerskaber om strategisk energiplanlægning, herunder det energifaglige fokus, strategiske elementer, tildelingskriterier, igangsætning og samarbejde i gennemførelsesfasen i 2014 og 2015.

Dagen vil gøre det synligt for alle, hvad de strategiske og energifaglige elementer i projekterne kan være. Men det handler ligeså meget om få nye ideer og diskuteret konkrete projektideer med andre energiaktører. På Energiaktørernes Partnerskabsdag skal vi matche idéer og energiaktører – så vi får skabt de gode projekter, som skal være med til at fremme omstillingen af energi i kommunerne.

Se det fulde program i bilaget til højre

 

Målgruppe

Energiaktørerens Partnerskabsdag er åben for alle energiaktører: Kommuner, energiforsyningsselskaber, virksomheder, de grønne organisationer, vidensinstitutioner, NGO'er mv. 

Hvornår

25.02.13

Sted

Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Pris

1270 kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist

19.02.13

Betalingsform

EAN eller faktura

Antal deltagere

Max 275 personer

Yderligere information

Har du spørgsmål?

Kontakt Birthe Rytter Hansen på brh@kl.dk eller 3370 3330

For spørgsmål angående tilmeldinger kontakt Katrine Lerhard på kle@kl.dk eller 3370 3332

Find arrangement efter dato

Bilag