Indhold

05.02.18 15:00

Tilmeld dig KL's temadag om kvalitet i det nære sundhedsvæsen

Har du fået tilmeldt dig KL's temadag om kvalitet i det nære sundhedsvæsen "Kvalitetsarbejde der rykker - mål og data med mening" som afholdes den 19. marts 2018 på Hotel Nyborg Strand?

Kvalitetsarbejde der rykker - mål og data med mening

Det Nationale Kvalitetsprogram på sundhedsområdet går nu ind i sit 2 år og forpligter kommunerne til at arbejde med de 8 nationale mål på sundhedsområdet og en stribe af indikatorer, som i øjeblikket er ved at blive opdateret.

Regeringen har meldt ud, at de i løbet af foråret vil fremlægge en reform af den offentlige sektor, hvor fælles nationale mål kommer til at spille en væsentlig rolle for at løfte kvaliteten i velfærden.

Hvis du ønsker mere viden om:

  • Hør Jakob Kjellberg, professor, VIVE fortælle om, hvordan vi får de nationale mål til at give mening i en kommunal kontekst?
  • Inspiration fra andre kommuner som fx Aarhus Kommune, Odense Kommune, Sønderborg Kommune og Aalborg Kommune til kvalitetsarbejdet.
  • De forskellige dele af arbejdet med Det Nationale Kvalitetsprogram på sundhedsområdet som fx de tværsektorielle lærings- og kvalitetsteams, tværkommunale kvalitetsdatabaser og Det Nationale Ledelsesprogram?
  • Læringen fra de utilsigtede hændelser, erfaringerne fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed, Københavns Kommune og Bispebjerg-Frederiksberg Hospital projekt "Sikker Sammenhæng"
  • Hvordan man i England arbejder med kvalitetsforbedringer på ældre- og sundhedsområdet?

Læs mere og tilmeld dig her:

Du kan se det fulde program og tilmelde dig her: http://tilmeld.kl.dk/temadagkvalitet2018. Pris for deltagelse er: 1.195 kr. ex. Moms.  

Se også

Annonce

Annonce

Annonce