Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

28.06.12 11:53

Erfaringer fra EN GOD OMVEJ kan fremme samarbejdet om sundhed på tværs af forvaltninger

Et aktivitetsbånd med cirkustema, lodrette hinkeruder og stormstiger, et oplevelseslandskab på en støjvold og et bevægelseseksperimentarium. Det var nogle af de kreative og eksperimenterende vinderforslag i EN GOD OMVEJ. Nu er første evaluering af de ni kommunale projekter klar.

EN GOD OMVEJ er et udviklingsprojekt gennemført af Realdania og Lokale- og Anlægsfonden i samarbejde med KL og ni af landets kommuner. Kommunerne fået midler til at arbejde målrettet med bevægelse og byrumsudvikling. Som en sidegevinst har kommunerne også fået fokus, på hvordan de kan optimere samarbejdet på tværs af de kommunale forvaltninger.

Evalueringsrapporten, der har fokus på planlægnings – og implementeringsprocessen, indeholder blandt andet en række fremadrettede anbefalinger til kommunale ledere og de enkelte kommunale projektmedarbejdere. Procesevalueringen er foretaget af Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet og er lavet på baggrund af interviews med kommunale medarbejdere og chefer fra et udvalg af de ni vinderkommuner. I 2013 følger en samlet evaluering, som også ser på effekten af indsatserne.

Samlet evalueringsrapport

http://static.sdu.dk/mediafiles/3/D/C/%7B3DC3B3C4-E831-4968-912B-0B40BD601EBE%7DMovements2012Nr4.pdf

Læs mere om projektet her

www.engodomvej.dk

Close window

Notify a friend

Tip en ven

Fields marked with (*) must be filled